ABOER I FOKUS
© ©GETTY IMAGES / HERO IMAGES

Begynn å lage mat

Hjemmet

Prøv tre oppskrifter som gir deg vann i munnen.

Tyrkia er rik på fascinerende kultur - en fusjon av skikker og tradisjoner fra Europa og Midtøsten. De lokale kulinariske herlighetene er en gjenspeiling av dette mangfoldet, med deilige retter som imøtekommer alle smaker og preferanser. Dette landet har også et middelhavsklima, noe som er perfekt for å gro et bredt utvalg av ferske frukter og grønnsaker, samt at man kan spise måltidene ute. Det er ikke rart at dette landet er en magnet for turister! Fire ABOer fra Tyrkia deler stolt sine favorittretter slik at du selvsikkert kan følge dem ved å bruke produkter fra iCookTM. Prøv dem og gjør akkurat som de gjør i Tyrkia; sitt ute rundt bordet med middagsgjestene dine denne sommeren! 

Fusili med kylling og soltørkede tomater


Nivå: medium iCook-produkter som brukes: 4L Stock Pot med lokk; 5-Piece Knife Set; Mixing Bowl

Ingredienser: 300 g fusilli-pasta; 10 soltørkede tomater; 300 g kyllingfilet; 6 store hvite sopper; 3 fedd hvitløk; 200 ml matfløte; salt og pepper; 3 glass eSpringTM-vann

Metode

  1. Bruk iCook Santoku Knife til å skjære kyllingen i store biter, finhakk hvitløken, del soppen og de soltørkede tomatene i to. 

  2. Varm opp iCook 4L Stock Pot og tilsett olivenolje. Stek kyllingen til den blir gylden. Ha i hvitløk og soltørkede tomater og rør rundt. Rør inn soppen.

  3. Hell i eSpring-vann, krydre og la det koke, rør deretter i fløten. Hell i Italiensk fusilli-pasta. La det simre i 30 minutter, rør rundt en gang i blant til sausen blir tykkere. 

Orhan sier: «Ingrediensene i denne retten fungerer så bra sammen og pastaen blir ferdig uten at den kokes, og den absorberer alle smakene. Jeg lager denne oppskriften til middag noen ganger i måneden og den er perfekt for iCook-demonstrasjoner!»

Lammekoteletter, artisjokker og fylte vinblader 

Nivå: Medium iCook-produkter som brukes: 5-Piece Knife Set; Multi-Purpose Shears; Mixing Bowl; 8L Stock Pot med lokk

Ingredienser: 6 lammekoteletter; 6 artisjokkskiver; 300 g kjøttdeig; 2 løk; 200 g ris; 100 g fin bulgur; ½ knippe persille; 200 g vinblader; 1 hakket tomat; 1 teskje spisskummen; 1 teskje gurkemeie; 1 spiseskje tomatsaus; 110 ml olivenolje; 2 fedd hvitløk; salt; svart pepper

Metode

  1. Hakk kjøtt, løk, hvitløk og tomater med iCook Knife og klipp persillen ved å bruke Multi-Purpose Shears.

  2. Bland alt sammen med bulgur, ris, krydder og olivenolje i Mixing Bowl.

  3. Kna i 10–15 minutter og fyll og rull deretter vinbladene. 

  4. Legg tre lammekoteletter i iCook Stock Pot. Legg artisjokkene over, etterfulgt av to lag med vinblader og deretter lamekoteletter og artisjokker, og til slutt ytterligere to lag med vinblader. 

  5. Hell over olivenolje og tomatsaus. 

  6. Kok på komfyren på høy varme og la det deretter simre i 40 minutter. 

Nurhan sier: «Det er fantastisk at man under en demonstrasjon kan vise hvordan tre ingredienser som normalt sett har forskjellig tilberedningstid kan kokes samtidig i en iCook kaserolle. Jeg lager denne retten ved spesielle anledninger siden gjestene elsker den!»

Salat med svarte bønner og granateple

Nivå: lett iCook produkter som brukes: 5-Piece Knife Set; 4L Stock Pot med lokk

Ingredienser: 165 g svarte bønner (skyllet); 3 håndfull med salatblader; ¼ rødkål; 3 spiseskjeer granateple; 2 spiseskjeer valnøtter; 2 spiseskjeer Modena balsamicoeddik; 2 spiseskjeer olivenolje; salt; sitron; kanel; spisskummen

Metode

  1. Kok bønnene i iCook 4L Stock Pot med litt vann i 30 minutter og flytt dem deretter over til Mixing Bowl.

  2. Når bønnene er kalde, hakker du salatbladene og rødkålen med iCook Knives. Hell det over i kaserollen med granateple og valnøtter. 

  3. Rør inn sitron, olivenolje, Modena balsamicoeddik, salt, kanel og spisskummen, og krydre deretter etter behov. 

Nuran og Şule sier: «Dette er lett å tilberede og fylt med protein. Svarte bønner som kokes i iCook -kasserollen beholder smaken og vitaminer. Vi lager dette minst én gang i måneden og det passer fantastisk til å vise hvordan et sunt måltid kan tilberedes ved å bruke iCook og hvordan knivene er perfekte for å hakke grønnsakene.»

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår