Å organisere en piknik er en fin måte å samle venner og familie på for å omfavne naturen og nyte litt hjemmelaget mat. Hvis du skal på stranda eller til en lokal park, har du her tre oppskrifter som er lette å tilberede, men som garantert vil imponere.
Bærpai
Den nydelige balansen av søt butterdeig og paifylling gjør denne paien til en fast favoritt.

225 g hvetemel
110 g smør i terninger
80 g strøsukker
1 egg
1–2 ss kaldt vann
eggvask
300 g utgropede kirsebær
225 g bringebær
225 g blåbær
150 g hakkede jordbær
175 g strøsukker
40 g maismel
2 ss sitronjuice
1) Bland mel, smør og sukker i en matbereder. Ha i egg og vann for å forme en deig. La stå i 30 min.
2) Bruk deigen til å dekke en paiform (spar deigen som blir igjen). Prikk bakverket og blind-bak (med papir og bønner) på 180°C i 15 min. Fjern papiret og bønnene og stek i 5 min. Fjern og kjøl ned.
3) Stek frukten i en iCook™ pan i 10 min. Ha i sukker, maismel og sitronjuice. Hell det i bakverket når det har blitt tykt.
4) Dekk paien med et lokk ved å bruke resten av deigen. Pensle med eggvask og stek i 20 min.
iCook Family Set hjelper deg å skape næringsrike piknikmåltider ved å bruke en kokeprosess med lav fuktighet for å forsegle de viktige næringsstoffene. De tre blandebollene er fantastiske for å transportere matvarer ut i den vakre friluften.
Fylt brødkrans
Denne kransen er det perfekte tilbehøret til pikniksalater, og er full av velsmakende ingredienser med mye smak.

250 ml varmt vann
2 ss tørrgjær
375 g hvit hvetemel
1,5 ss olivenolje
1 ss salt
6 skinkeskiver
390 g revet ost
1 knipe basilikum
eggvask
1) Bland vann og gjær i en iCook mixing bowl og vent i 10 min. til det skummer. Ha i mel, olje og salt. Kna deigen til den er glatt. Legg den i en bolle, dekk til med et kjøkkenhåndkle og la den stå varmt i 1 time.
2) Rull deigen til et 45 x 30 cm stort rektangel. Dekk med skinke, ost og basilikum. Rull de lange sidene av deigen over fyllet og knip for å forsegle. Legg den på et kantet stekebrett.
3) Del i 2 og knip for å forsegle endene. Flett sammen delene, form dem til en krans og forsegl endene. Vent i 30 min.
4) Pensle med eggvask og stek på 200°C i 30 min.
Fersken i et teppe
Disse bakte ferskenene innsvøpt i flaket kaneldeig oser av saftig sødme.

325 g hvetemel
80 g strøsukker
175 g kaldt smør i terninger
2 eggeplommer
1–2 ss isvann
6 fersken
2 kanelstenger, delt i stilker
1/2 ss malt kanel
eggvask
1) Bland hvetemel, sukker og smør i en matbereder. Ha i egg og vann for å forme en deig. La stå i 1 time.
2) Skjær ut seks sirkler fra deigen, dekk ferskenene og forsegl på toppen.
3) Skjær ut blader fra deigen som er igjen og fest dem på ferskenene. Legg til kanelstilker.
4) Legg på et brett. Pensle med eggvask, strø over sukker og kanel og stek på 160°C i 35 min.