Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En livstid med smil

Personlig pleie

God munnhygiene er gjort på 1-2-3: puss, bruk tanntråd og skyll.

Munnhygiene handler om mer enn bare et pent smil. Det forhindrer oppbygging av plakk, forråtnelse av tennene, tannkjøttsykdommer og dårlig ånde. Å ta vare på tennene er like viktig som å ta vare på resten av kroppen. Som de fleste vet trenger vi tenner for å ta en bit av maten og tygge den i mindre biter slik at den lett kan fordøyes. Men visste du at en rekke kliniske studier antyder en forbindelse mellom periodontitt (infeksjon i tannkjøttet) og hjerte- og karsykdommer?

Puss

Tannleger anbefaler at du pusser tennene i to til tre minutter to ganger hver dag. Fluortannkrem er et absolutt "must". Fluor fremmer remineralisering av tennene, gjør tennene mer motstandsdyktige mot forråtnelse og forhindrer at bakterier produserer syrer som kan skade emaljen på tennene. Når du pusser tennene med GLISTER™ Multi-Action Fluoride Toothpaste, må du ikke glemme å pusse de andre overflatene i munnen, særlig den bakteriedekkede tungen. Tannbørster bør skiftes ut hver tredje til fjerde måned, eller når bustene begynner å bli nedslitte.

Bruk tanntråd

Følg opp med GLISTER Dental Floss minst én gang hver dag. Det er enkelt å bruke tanntråd. Dra ut ca. 15 cm med tanntråd, snurr endene rundt langfingeren på hver hånd og deretter skraper du forsiktig av sidene på hver tann med tanntråden. Dette vil rengjøre det trange mellomrommet mellom tennene som selv GLISTER Toothbrush ikke kan nå. Det kan være at du blør litt fra tannkjøttet når du første begynner å bruke tanntråd, men dette vil gi seg etter noen få dager. Hvis ikke bør du ta en tur til tannlegen.

Skyll

Når du er ferdig bør du bruke GLISTER Concentrated Mouthwash. Dette munnvannet hjelper til med å fjerne enda mer plakk, samtidig som den gjør pusten din friskere. Lukt spiller en viktig rolle i sosiale sammenhenger. Dårlig ånde kan være ubehagelig for partneren din, venner, bekjente og kunder! Ha munnsprayen GLISTER Mint Refresher Spray i vesken eller stresskofferten din, og bruk den når det trengs. Den vil gjøre deg litt mer selvsikker når du presenterer Amway-produkter.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår