Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vitenskapen bak vakkert hår

Personlig pleie

Nye SATINIQUE gjør håret vakkert så lett som bare det.

De som farger håret har en tøff utfordring med å holde håret sunt og glansfullt. Grunnen til det er at hver gang vi farger håret, må håroverhuden (kutikula) heves slik at fargemolekylene kan trenge inn. Dette svekker og skader ofte hårskaftet. Hvis vi ikke bruker et hårpleiesystem spesifikt formulert for farget hår, vil håret se matt ut og brekke av.

Livfull revitalisering

Amway har introdusert en ny patentert ingrediens i hårpleieproduktene fra SATINIQUE™ som gjør håret ditt like vakkert som SATINIQUEs nye innpakning: ENERJUVE™. ENERJUVE er utviklet eksklusivt for SATINIQUE, og er et positivt ladet kompleks bestående av styrkende lipider, forsterkende kreatin og gjenopprettende 18-MEA, som fungerer på alle hårets tre nivåer for å rette opp den negative ladningen som finnes i skadet hår. ENERJUVE er smartteknologi som identifiserer skadet eller svekket hår og deretter trenger inn i hårkjernen. Det fester seg til skadede områder og forsterker svake punkter, og reparerer og revitaliserer dermed fra innsiden og ut.

Color Repair Shampoo og Conditioner bidrar til å legge ny overflate på hårets kutikula, og gjenoppretter dets naturlige forsvar kun etter én bruk

Styrke og glans

Du vil ganske sikkert bli overrasket første gang du vasker håret med SATINIQUE Color Repair Shampoo: hodet ditt vil ikke være dekket av skum. Skummet produseres vanligvis av det sterke rensemiddelet sulfat som brukes i de fleste sjampoer samt i mange rengjøringsprodukter for hjemmet. Sulfatene skreller bort hårets kutikula, og etterlater håret matt, tørt og skadet. SATINIQUE Color Repair System med shampoo og conditioner har en skånsom, sulfatfri formel som ikke bare renser og pleier håret, men også beskytter, styrker og reparerer det samtidig som det hjelper håret med å beholde sin farge og glans. Systemets unike blanding av granateple- og druesteinekstrakt nærer håret ditt: granatepleekstraktet revitaliserer matt, tørt hår og beskytter det mot miljøskade, og druesteinekstraktet tilfører antioksidanter. Den hårstyrkende sjampoen og balsamen hydrerer og reparerer kutikula, og vasker ikke ut fargen. Kombinert bruk av SATINIQUE Color Repair System kan gjøre håret opptil ni ganger sterkere, samtidig som fargen bevares i opptil 45 vask.

Revitaliserende reparasjon

En annen stjerne i den nye SATINIQUE-kolleksjonen er Revitalizing Mask. Dette skånsomme renseproduktet nærer håret med E-vitaminer, druesteinekstrakt og kukuifrøolje for å beskytte håret mot miljøskade, og etterlater det sunt og fuktet. Brukt alene gjør det håret seks ganger sterkere, men brukt sammen med SATINIQUE Color Repair System reparerer det flisete tupper, gjenoppretter mykhet og gjør selv alvorlig skadet hår opptil ni ganger sterkere. Produktet anbefales for alle hårtyper, men særlig for stresset, skadet eller fargebehandlet hår. Det er en forsterkende behandling som bruker kraften av ENERJUVE til å reparere og dypfukte håret før styling. Så si adjø til flisete tupper og hallo til mykt, glatt og uimotståelig hår!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår