Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vekk håret

Personlig pleie

Vekk trøtt hår med SATINIQUE Smooth Moisture.

Når håret vårt er ungt, har det en naturlig glans. Det er fullpakket med fuktighet og har ennå ikke blitt utsatt for elementene som kan skade dets tekstur. Men etter at det har opplevd UV-stråler, hårfønere, kjemiske behandlinger og stylingjern, fratas det mer og mer av den naturlige fuktigheten som gjør at det ser livfullt ut. Dette tapet av fuktighet skader til slutt håret, som ender opp med å se krusete og tørt ut. For å hjelpe matt hår med å våkne til live igjen, bruker SATINIQUE™ Smooth Moisture-formlene kraften av ENERJUVE™ til å dypfukte og rehydrere håret fra rot til tupp.

Eksklusivt kompleks

Et spesialpatentert kompleks kalt ENERJUVE har blitt spesielt utviklet for hårpleieserien SATINIQUE. Komplekset bidrar til å gjenopprette livløst hår til dets naturlige, skinnende skjønnhet. ENERJUVE bruker lipider til å danne en barriere rundt hårskaftet som stenger fuktigheten inne og fungerer som lim for å forbedre hårets overhud. Samtidig får det glatthet og glans gjennom en fettsyre som finnes i ull, 18 MEA, mens et naturlig aminosyrederivat kalt kreatin hjelper til med å forsterke elastisiteten. Sammen med lipidene gjør dette håret sterkere og mer elastisk.

Unik blanding for ditt hårs skjønnhet

Se flatt, livløst hår våkne til live igjen med Smooth Moisture Shampoo og Conditioner. De forbedrer dehydrert hår ved hjelp av kukuiolje og provitamin B5, og gir håret dramatisk mer mykhet, glatthet og glans.

SATINIQUE har satt sammen en uslåelig kombinasjon av ingredienser i Smooth Moisture-formelen.

  1. Gjenoppretter fuktighet etter bare én bruk

  2. Kontrollerer krusete hår. Håret ser glansfullt ut og føles mykt*

  3. Etterlater håret opptil seks ganger glattere*

Smooth Moisture vil gi deg og håret ditt et fantastisk vitaliserende løft.

LOOK IT. LOVE IT. LIVE IT.* Når brukt som et system med Smooth Moisture Shampoo, Conditioner og Straightening Balm (kommer snart)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår