Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Introduserer nye SATINIQUE

Personlig pleie

Opplev perfekt hår med en ny generasjon hårpleieprodukter fra SATINIQUE!

Du vasker kanskje håret på samme måte som du alltid har gjort, men håret ditt har aldri opplevd noe tilnærmet nye SATINIQUETM. Det å vite at du har sunt og vakkert hår er en god følelse, og kan styrke selvtilliten din. LOOK IT. LOVE IT. LIVE IT.

Det eksklusive ENERJUVE-komplekset

Vitenskapen bak nye SATINIQUE har et navn – ENERJUVETM. Det er et positivt ladet kompleks bestående av næringsgivende lipider, kreatin og 18-MEA som vil gjenoppbygge, revitalisere og gjenopprette hårets naturlige og sunne tilstand.

ENERJUVE, eksklusivt fra Amway, fungerer på alle hårets tre nivåer: medulla (dypt inni håret) bidrar til fylden og styrken til hvert hårstrå; korteks, som er viktig for fuktighet og pigment, bestemmer teksturen, fargen og tykkheten på håret ditt; og til slutt, kutikula (ytterlaget) gir beskyttelse og avgjør glans, glatthet og medgjørlighet.Great results after one treatment: before and after picture


Smartkomplekset i SATINIQUE identifiserer problemområdene på egen hånd, og gjenoppretter hårets sunnhet og retter opp den negative ladningen i skadet og svekket hår. 18-MEA er en naturlig komponent i overflaten på håret ditt som er ansvarlig for sunn glans, men den er også svært sårbar. Så mye som 80 % av 18-MEA kan gå tapt på overflaten til et hårfiber under én farging, og den kan ikke regenereres på naturlig vis. ENERJUVE hjelper til med å gjenopprette 18-MEA, og gir deg silkeglatt hår som er enkelt å gre.

Unik blanding av plante- og næringsstoffer

De foryngende plante- og næringsstoffene i SATINIQUE har blitt nøye valgt ut for å oppfylle spesifikke hårbehov.

Smooth Moisture Shampoo

Extra Volume Shampoo

Color Repair Shampoo

2 in 1 Shampoo and Conditioner

Hårbekymring

Matt, ​tørt og umedgjørlig.

Flatt, skjørbart og livløst.

Stress grunnet sol, miljø, aldring og kjemiske behandlinger.

Daglig rensing, styling og forurensning.

ENERJUVE med

Kukui-frøolje/Pro-Vitamin B5

Macadamia-nøtteolje/
Soyaprotein

Granatepleekstrakt/
Druesteinekstrakt

Agurkurtolje/
Vitamin E

Fordel

Glatthet og fuktighet

Volum

Gjenoppretting og fargebeskyttelse

2-i-1

Dokumenterte laboratorieresultater

SATINIQUE leverer dokumenterte, fantastiske resultater. Smooth Moisture Collection etterlater håret opptil seks ganger glattere. Color Repair Collection gjør håret opptil ni ganger sterkere og bevarer fargen i opptil 45 vask. Og Overnight Repair Treatment reparerer opptil 100 % av flisete tupper etter kun én bruk.

I tillegg hjelper Color Repair Shampoo and Conditioner, etter kun én bruk, til med å legge ny overflate på hårets kutikula, slik at dets naturlige forsvar gjenopprettes.

For mange av kundene dine vil det mest overbevisende salgsargumentet sannsynligvis være produktenes duft. Det er grunnen til at tre dufter – vannlilje, bringebær og rose – ble spesielt utviklet for nye SATINIQUE, noe som gjør opplevelsen enda mer sensuell.


Nye SATINIQUE. SLIPP HÅRETS KREFTER LØS.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår