Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Kropp og sjel

Personlig pleie

Prøv den nye Premium SPA Collection* og overgi deg til duften av hvit te.

Hvit te er en av Kinas skatter – den velsmakende teen ble kun nylig oppdaget av resten av verden. I likhet med grønn og svart te, kommer den fra planten “Camellia sinensis”. Men i motsetning til andre teer blir hvit te kun lett dampet og tørket.


Premium SPA Collection kombinerer en avslappende asiatisk spaopplevelse med den beroligende duften av hvit te. De tre produktene renser, eksfolierer og fukter kroppen din. Kun de beste aromaene og ingrediensene ble valgt ut til Premium SPA Collection for å pleie både huden og sansene dine.

Lag ditt eget spa

Eksklusive spaprodukter til hjemmebruk fortjener en passende ramme. For å skape en spafølelse på badet ditt, kan du fjerne alt rot, tenne telys og passe på å ha myke håndklær for hånden. Deretter kan du slappe av og begynne spaøkten din med Premium Spa Collection: for din kropp, din sjel og deg selv.

Først, rensing ...

Det oppmyknende og hydrerende Shower and Bath Foam pleier huden med milde ingredienser. Ferskenoljen er rik på vitamin E, og gir huden en frisk look samtidig som den fukter dypt. Guar-gummi gjør huden uvanlig myk og er svært hydrerende. Huden din vil føle seg næret fra innsiden ut!

Deretter regenerering

Den regenererende, rensende Body Scrub bruker kraften til jojoba-estere for å eksfoliere huden din på en skånsom og naturlig måte. Dette ansporer til celleomsetning for et lysere og yngre utseende. Produktet gjør rå, tørr og flassende hud til et fordums problem!

Føl deg beskyttet hele dagen

Den fuktighetsgivende og revitaliserende Body Soufflé absorberes raskt og toner huden på en skånsom måte. Dyrebare mineraler og Coenzyme Q10 fornyer og stimulerer celleenergi, mens sheasmør og mandelolje pleier huden og gir ekstra fuktighet.
Den milde, blomsteraktige duften av hvit te er den sensuelle aromatiske tråden som binder de tre produktene sammen, bader huden i en magisk aura og forfrisker både kropp og sjel.

*Lanseres i midten av januar

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår