Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Et varig inntrykk

Personlig pleie

Oppdag HAND SERIES Hand and Nail Cream for velpleide hender!

Det sies at hendene dine er førsteinntrykket en fremmed får av deg. Hendene dine sier noe om hvem du er, f.eks. alder. Velpleide og sunne hender er derfor viktig hvis du ønsker å gjøre et godt, varig inntrykk på venner, familie og potensielle kunder.

Ta vare på hendene dine

Amway er glade for å kunne introdusere vår nye HAND SERIES Hand and Nail Cream med arganolje og E-vitamin, som gir deg velpleide hender uansett årstid eller alder. Med den nye kremen kan du ta godt vare på den svært ømfintlige huden bak på hendene dine, i tillegg til neglene. Bruk av fuktighetskrem er en av de viktigste faktorene for å få huden din til å se mer ungdommelig ut og denne kremen fukter tørre hender umiddelbart under alle mulige værforhold.

Et perfekt tilbehør

Den nye HAND SERIES Hand and Nail Cream er ikke bare perfekt for de som liker å ta godt vare på hendene sine. Kremen har også en spesialdesignet og praktisk innpakning. Hvert sett kommer med tre hendige tuber på 30 ml, noe som gjør Hand & Nail Cream til et topprodukt når det gjelder personlig håndpleie. Det kan enkelt og greit legges i en veske eller erstatte store flasker når du skal ut og reise. Bare hiv oppi en av disse lettvinte tubene og du er klar!

Hver tube har dessuten et vakkert hjerteformet anheng som fungerer som et elegant og praktisk tilbehør.

To hovedingredienser

Den nye oppskriften inneholder ingen fargestoffer og to hovedingredienser: arganolje og E-vitamin.

  1. Arganolje – også kalt flytende gull – er en av de mest effektive oljene. De fuktighetsgivende, ernæringsmessige og beskyttende egenskapene til oljen er enestående.

  2. E-vitamin – et berømt antioksidant – bidrar til å beskytte huden mot skade fra frie radikaler.

Gjør et varig inntrykk

Så vent ikke lenger hvis du ønsker å gi hendene dine litt ekstra oppmerksomhet! Kjøp et sett med HAND SERIES Hand and Nail Cream i dag, plei hendene dine – og skap et førsteinntrykk som varer. Og glem ikke at dette produktet er en perfekt julegave.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår