Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Forsikre deg om at du får det meste ut av hudpleieproduktene dine

Skjønnhetsindustrien er en industri som er i stadig endring og som fortsetter å bli mer og mer innovativ. De største trendene er ikke nødvendigvis nye produkter og ingredienser, men spesielle «verktøy» som gjør disse produktene og ingrediensene mer effektive. ARTISTRY™ er i forkant med sitt fantastiske ARTISTRY Dermasonic Device!

Galvanisk strøm og vibrasjoner har lenge blitt brukt i profesjonell hudpleie. Nylig har denne behandlingen tatt av blant forbrukere med stigende popularitet på grunn av sin evne til å forbedre rengjøringsprosessen samt dens fantastiske effekt på huden.

I dagens samfunn blir huden vår bombardert med miljøforurensninger og kosmetiske ingredienser. Hudpleieingredienser har blitt mer og mer avanserte, og det samme gjelder for sminke. Fuktighetsbevarende kremer inneholder nå pigmenter som lyser opp og jevner ut hudtonen, og foundation og rouge gir en langtidsvirkende dekning som varer hele dagen. Uansett hvor bra alle disse ingrediensene er, kan deres evne til å opprettholde førsteklasses dekning gjøre det vanskeligere å gjennomføre en fullstendig rengjøringsprosess.

Det man må huske er at de faktiske fordelene ikke kommer fra selve ARTISTRY Dermasonic Device, de kommer fra produktene man bruker det med. Dette er hvor dine førsteklasses ARTISTRY-produkter blir de faktiske heltene for vakker hud.

Det anbefales at man bruker tonere etter de fleste ARTISTRY-ansiktsrens. Formålet med disse tonerne er å virke som et essensielt «forberedende» steg ved å gi huden ytterligere ingredienser og forsikre seg om at de drar så mange fordeler som mulig fra produktene og de fuktighetsgivende kremene som skal påføres etterpå. Tenk på det på denne måten: forestill deg at du maler en vegg som allerede har flere lag med gammel, oppbygd maling. Ville du forvente deg at det nye laget med maling ville se glatt, jevnt og friskt ut? Eller ville det være best å skrape bort alle disse lagene og begynne på nytt med en helt ny overflate? Selvsagt går man for den nye overflaten!

Det er akkurat det toneren din og ARTISTRY Dermasonic Device vil gjøre for huden din – fjerne oppbygde urenheter, sminke og døde hudceller, noe som gir en fersk overflate å bygge på. Det er en enkel dyprens som ikke tar noe tid i det hele tatt. Rens huden grundig med din utvalgte ARTISTRY-ansiktsrens. Skyll av, påfør toneren som hører til over hele ansiktet og utfør en dyprens med ARTISTRY Dermasonic Device. Og vips, så har du et perfekt nytt lerret!

Førsteklasses hud stopper ikke der. Det neste steget er å gjenoppbygge basen med viktige næringsstoffer som oppfyller behovene huden din har. Det er her ARTISTRY Dermasonic Device tar våre ARTISTRY-helteprodukter til et helt nytt nivå. Hvert ARTISTRY-serum har en formel bestående av unike ingredienser som gir uslåelige resultater. 

  1. Advanced Skin Refinisher  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ brukt med "Radiant"-funksjonen glatter ut og gjenoppretter hudteksturen for å minimere porer og polere huden. 

  2. Anti-Wrinkle Firming Serum ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE  brukt med "Lift"-funksjonen løfter og strammer opp huden umiddelbart og skaper et skulpturert og ungdommelig utseende.

  3. Vital Skin Serum Concentrate ARTISTRY HYDRA-V™ brukt med "Hydrate"-funksjonen metter hudlagene med dyp fukttilførsel for å fylle ut og beskytte. 

  4. Serum Concentrate ARTISTRY YOUTH XTEND™  skrur tiden tilbake. Brukt sammen med "Wrinkle"-funksjonen minimerer denne behandlingen tegn på aldring og fremmer et ungdommelig utseende. 

Hvert av disse serumene er en helt på sin egen måte, men når du kombinerer den helten med  ARTISTRY Dermasonic Device, får du en ekte superhelt!

Hemmeligheten er galvanisk strøm. Profesjonelle estetikere har i flere år visst at bruken av denne strømmen er en av de eneste måtene man kan forsikre dyp produktpenetrasjon. Nå ligger praktisk talt hemmeligheten i dine hender! Du har det som trengs for å skape den mest ungdommelige og friske huden for deg selv og kundene dine – førsteklasses tonere og serum fra ARTISTRY som nå tilbyr maksimale fordeler når de kombinderes med ARTISTRY Dermasonic Device.

Det kan ikke sammenlignes med noe annet selskap … tro meg!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår