Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Invester i et lykkelig og sunt smil for fremtiden

Personlig pleie

Gode vaner som læres tidlig vil utgjøre en forskjell i fremtiden. Hjelp barna dine med å elske tannpussen!

Er ikke et barns smil et av de vakreste og mest spontane tingene i verden?
Dessverre er det mange barn i dag som har fått tennene sine ødelagte på grunn av det høye sukkerinnholdet i maten de spiser, samt dårlig tannhygiene.

De fleste ville sagt seg enig i at det er opp til foreldrene å lære barna sine tidlig hvordan de skal ta vare på tennene.
Vaner som læres i denne alderen vil være nyttige for dem resten av livet.

Vi ønsker å oppfordre barn til å lære å pusse tennene sine på rett måte – og den eneste måten å gjøre det på, er å gjøre tannpussen morsom!

Barn bør helst pusse tennene to ganger om dagen, én gang om morgenen og én gang om kvelden, med en spesiell tannbørste og en mengde tannkrem på størrelse med en ert.

Beskytt og styrk små tenner

Glister™ kids-tannbørster er utformet for å ta vare på små tenner og tannkjøtt i vekst, for alle barn i alderen to år og oppover. Du kan få dem i fire flotte farger – gul, rød, blå og grønn – og de har støtdempende håndtak som er lett å gripe i, perfekt for små hender.
Børstehodet er avrundet, og de myke børstehårene har mønstre som viser størrelsen på den rette mengden tannkrem.

Barnetannkremen fra GLISTER har en deilig jordbærsmak! Den spesielle fluorformelen hjelper til å styrke og beskytte små tenner ved å forhindre hull og ta vare på emaljen, som er tynnere på melketenner.
Den patenterte formelen REMINACT™ hjelper til med å tilføre emaljen essensielle mineraler, noe som gjør tennene mer motstandsdyktige mot karies. Barn kan lett åpne og lukke tuben ved bare å vri på den.
De kommer raskt til å lære seg rutinen!

Tyggetabletter med kalsium

Å få i seg nok kalsium er like viktig som tannpussen for barn de første årene.
Dette mineralet spiller en viktig rolle i byggingen av et solid rammeverk med et sunt skjelett så vel som sunne tenner.
Barn får vanligvis all kalsiumen de trenger fra et sunt kosthold som inkluderer melk og meieriprodukter, bladrike grønnsaker og fisk, men det kan være perioder hvor de trenger litt ekstra.

Chewable Cal Mag  NUTRIWAY™ har en fruktsmak som gjør det lett å forsikre seg om at barn får i seg nok kalsium og magnesium. Den passer også for voksne.

Beslektet innhold

En livstid med smil

Personlig pleie

Mer

Våkn opp, din syvsover

Vitaminer og kosttilskudd

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår