Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Schöttger Photography

Hva er din duft?

Dufter

Det er mye du må tenke på når du skal velge rett duft

Hva slags personlighet har du? Hva slags duft ville du vanligvis valgt å bruke, og hvorfor? Duftens verden har utvidet seg noe enormt de siste tiårene, og dette gjør det vanskeligere å finne den rette for deg – vi er her for å hjelpe deg med å velge.

Ikke nøy deg med bare én

Det å velge rett parfyme trenger ikke å slutte med at du finner deg én favoritt. Det er mange faktorer som er involvert når man skal velge den rette:

  1. dine personlige preferanser – bare det å stikke nesen i en parfymeflaske kan være nok til at du bare må ha den – eller ikke! Vi alle har også vår egen kjemiske oppbygging – selv identiske tvillinger har sine egne individuelle dufter! Velg alltid en duft du selv liker, og ikke en som du blir anbefalt av andre.

  2. personligheten din – er du sosial, innadvendt, selvsikker, seriøs eller morsom? Føler du at personligheten din endrer seg etter omstendighetene eller i forskjellige sosiale sammenhenger? I så fall bør du så absolutt unne deg selv mer enn bare én duft for å gjenspeile din indre kameleon!

  3. hvordan du føler deg – hvis du er trøtt, kan det å spraye en oppløftende og forfriskende duft gjøre underverker for å piffe opp dagen. Hvis du er nervøs, kan sitrus- og blomsternotene fra ARTISTRY™ Flora Chic Eau de Parfum hjelpe deg med å roe sansene. Hvis du trenger litt ekstra selvtillit, kan noe sensuelt – eller til og med mystisk –gi deg akkurat det. ANTICIPATE™ Intense kan i så fall være det rette valget.

  4. hvilket inntrykk du vil gi - vil du at andre skal legge merke til din sensuelle side? En intens duft med noter som vekker lidenskapen kan gjøre underverker! Vil du gjøre en elegant inntreden? En parfyme med en blanding av blomster, subtil frukt og havbris-noter som ANCESTRY™ in Paris kan få deg til å føle deg som en stilig parisisk kvinne.

  5. tilstelningene du skal på – du kan trenge ulike dufter for hver av dem – du trenger litt glamour hvis du skal på en kveldsgalla, noe lett eller romantisk hvis du skal på date og en frisk duft hvis du skal på en piknik med familien.

  6. årstiden – selv årstidene kan ha en innvirkning på valget ditt – den krydrete duften du elsker på vinterstid passer kanskje ikke så bra på en varm sommerdag – da vil kanskje en frukt-, sitrus- eller blomsterduft fungere bedre.

Fragrances by Amway byr på et komplett utvalg av Eau de Parfums og Eau de Toilettes. En fantastisk variasjon av blandede noter, inkludert sitrus, blomster, trær, krydder, frukt og musk, sørger for at det finnes noe for enhver, for alle anledninger, alle tider på dagen og alle årstider. Ta en titt, tenk over alle de viktige faktorene som gjør en duft til en av dine personlige favoritter – og hjelp kundene dine med å finne sin egen.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår