Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ekspertstøtte for ARTISTRY

ARTISTRY

Eksperttalere deltok på den europeiske lanseringen av ARTISTRY Intensive Skincare Anti-Wrinkle Firming Serum.

Høsten 2011 ble det holdt arrangementer over hele Europa i forbindelse med lanseringen av det siste antialdringsproduktet fra ARTISTRY Intensive Skincare-serien: Anti-Wrinkle Firming Serum. Deltakende ABOer fikk muligheten til å høre hva varemerkeeksperter og forskere fra USA hadde å si enten personlig eller via direkteoverført video. Det var en suksess. Lanseringen av ARTISTRY Intensive Anti-Wrinkle Firming Serum har overgått alle forventninger.

Feiring i London

Den 3. september 2011 samlet ABOer seg for å feire introduksjonen av ARTISTRY Intensive Anti-Wrinkle Firming Serum på flaggskipbutikken i London. Amway Europa hadde klart å hanke inn ARTISTRY Intensives, Creme LuXury og essentials Global Brand Manager Maggie Pepoy fra Ada i Michigan, som takket være direkteoverført video kunne gi en praktisk demonstrasjon om hvor og hvordan produktene burde anvendes.

Belgia, Nederland og Skandinavia

Master Skin Health Educator Michelle d'Allaird reiste til Europa i november 2011 for å dele sin ekspertise med ABOer under ni dager med trening. "For å få flott hud må kundene dine starte tidlig", fortalte Michelle. "Hvis de er bekymret over aldring, kan du bruke det til din fordel. Understrek hvordan det riktige skjønnhetsregimet kan hjelpe dem med å opprettholde et ungdommelig utseende"*. ABOer fikk muligheten til å stille spesifikke spørsmål og konsultere med Michelle personlig. Som en ABO sa: "Nå forstår jeg hvordan jeg kan bruke de nye Intensive Skincare-produktene sammen med mine nåværende ARTISTRY TIME DEFIANCE™ og ARTISTRY essentials hudpleieprodukter."


* i Amagram 5/2011, s. 19

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår