Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Sol i sinnet

ARTISTRY

Solen er en gave, men pass på å beskytte huden din!

De siste månedene har vi diskutert behovet for hudpleie, hvordan huden fungerer og faktorer som påvirker hvordan huden eldes og ser ut. Som du kanskje husker, så har vår huds sunnhet og skjønnhet mye å gjøre med valgene vi tar: 90 % av hudaldring skyldes eksterne faktorer som sol, røyking, forurensing, dårlig ernæring og uriktig hudpleie, og 80 % av hemmeligheten bak sunn hud ligger i riktig hudpleie.

Denne måneden skal vi diskutere bruk av solfaktor (SPF) og de fordelene det gir om sommeren. Mange tror at hvis de ikke tilbringer mye tid utendørs, går på stranden eller slapper av i solen, så er det ikke nødvendig å brukte produkter med solfaktor. Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Bare det å gå til bilen, busstoppen, butikken eller hente ungene på skolen er nok til å bli utsatt for solens skadelige UV-stråler.

Selv om vi naturligvis ønsker å tilbringe mer tid utendørs, er mange av oss ikke klar over hvor mye ekstra sol vi får om sommeren. Det er varmt og lyst ute. Dagslyset varer lenger, og langt flere aktiviteter planlegges ute om sommeren i forhold til om vinteren. Det er også lett å bli oppslukt av moroa og glemme hvor lenge vi har vært ute eller hvor lenge det var siden vi smurte på solkrem – eller at det er på tide å smøre på et nytt lag. Hvis du tilbringer mye tid utendørs, bør du anvende et hudpleieprodukt med SPF 30 minst 20 til 30 minutter før du går ut, og deretter – alt etter hva du skal gjøre (for eksempel, svømme) – smøre deg igjen med et par timers mellomrom.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår