Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Faktorer som påvirker huden

ARTISTRY

Michelle D’Aillard forklarer hvordan interne og eksterne faktorer virker inn på huden.

Å, huden... den utrolige huden. Du har nå forhåpentligvis en ganske god forståelse av hudens hovedlag og funksjoner. Disse lagene jobber sammen for å gi den vakreste og sunneste huden mulig. Men den naturlige fysiologiske adferden til huden påvirkes av en rekke eksterne og interne faktorer.


Først, eksterne faktorer. Eksterne faktorer har en enorm innvirkning på hudens fysiologiske funksjon og tilstand. Ultrafiolett lys, forurensning, røyking, feil bruk av produkter, årstidsskifte, klima, reise og trening virker alle inn på hudens evne til å fungere optimalt. I mange tilfeller skaper disse eksterne faktorene frie radikaler og utløser beskyttende reaksjoner i huden som kan resultere i overdrevne effekter, for eksempel økt celleomsetning, dehydrering, overdreven produksjon av pigmenter, blokkeringer og akneutbrudd. I noen tilfeller er det rimelig enkelt å unngå disse faktorene: ikke røyk, men tren, smør deg med solkrem, unngå skadelige produkter og ta vare på huden med riktig hudpleie. Men det finnes noen eksterne faktorer vi ganske enkelt ikke kan unngå; skifte av årstid, klima, forurensning og reise. I disse tilfellene er det svært viktig å beskytte huden og forhindre skade ved å bruke hudpleieprodukter som hydrerer huden, inneholder antioksidanter og humectanter (ingredienser som holder på og låser inne vann), fremmer sunn celleomsetning og spesifikt tilstreber å reparere celleskade.


Interne faktorer kan også spille en viktig rolle for hudens helse og tilstand. Graviditet og hormonendringer kan øke hudens følsomhet, forårsake akneutbrudd og utløse produksjon av pigmenter. Se i tillegg andre faktorer i vår "Visste du at"-seksjon.
Dette emnet er endeløst, men det som er aller viktigst er at du forstår to svært viktige fakta. For det første, jo sunnere du er på innsiden, dess sunnere er du på utsiden; og for det andre, 80 % av hudens tilstand er et resultat av riktig pleie. De riktige produktene, de riktige valgene og opprettholdelse av et daglig hudpleieregime vil garantere sunn, ungdommelig og vakker hud. Og ARTISTRY™ kan hjelpe deg med dette... Det lover jeg.


For å lære mer om ARTISTRYs hudpleieprodukter, gå til din Amway-webside .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår