Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Hvordan huden aldres

ARTISTRY

Michelle D’Aillard forklarer hvordan huden aldres og hva vi kan gjøre for å skru tiden tilbake.

Faktum er at uansett hva vi gjør, så aldres huden vår, men vi har evnen til å påvirke hvor fort den aldres. I min første artikkel lærte du hvor unik huden er og hvordan hvert hudlag fungerer sammen for å støtte frisk hud, og hud som ser ung ut. Denne måneden tar vi en titt på andre faktorer som påvirker hudens ungdommelige utseende.

Grunnlaget for aldrende hud

Det er to faktorer som påvirker hudens aldringsprosess: innvendig og utvendig. Innvendig aldring viser til de naturlige aldringsprosessene, og er i stor grad avhengig av din individuelle genetiske sammensetning. Det finnes svært lite vi kan gjøre for å forebygge effektene av denne prosessen. Utvendig aldring, derimot, forårsakes av faktorer som vi kan påvirke, slik som forurensning, UV-lys, stress, livsstil, vaner og hudpleie.

Innvendig aldring

Innvendig aldring forekommer idet hudceller begynner å miste sin energi. Akkurat som hos folk, har huden mindre energi jo eldre den blir. Idet celleenergien går ned, gjør den fysiologiske funksjonen til huden vår det samme. Sluttresultatet er en langsommere cellulær forbrenning (langsommere celleomsetning), tap av elastisitet og fasthet, og tilsynekomsten av fine linjer og rynker. Denne typen aldring er i stor grad avhengig av vår unike genetiske blåkopi og det finnes ikke noe vi kan gjøre med det.

Utvendig aldring

Utvendig aldring, derimot, skjer når hudceller blir utsatt for skadelige eksterne påvirkninger, slik som de som ble nevnt ovenfor. Hver av disse kan skape frie radikaler, som skader hudceller og setter fart på aldringsprosessen med så mye som 100 %. Ikke bare bremser de opp cellefornying, som gjør at huden vår mister sin fasthet og elastisitet samt fremskynder tilsynekomsten av fine linjer og rynker, de bidrar også til ujevn hudtekstur, tone og mørke flekker.

Begynn nå!

Det er aldri for sent å begynne å beskytte huden din og hjelpe med å bremse aldringsprosessen. En riktig plan for hudpleie som bruker produkter som inneholder solfaktor, hydratorer og antioksidanter, vil gi deg hud som ser yngre, sunnere og mer levende ut. Velg dine produkter, velg dem klokt og bruk dem hver dag!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår