Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

2012 sminketrender

ARTISTRY

Den nye ARTISTRY™ sommerlooken dreier seg fullt og helt om myk eleganse.

Lett, frisk og – fremfor alt – feminin. Det er budskapet fra moteshowene dette året. Den siste sminketrenden utstråler avdempet luksus – til og med på stranden. Så tenk bronse, og nyanser av kopper, terrakotta, fersken og gull.

Øyne

Romanse. Denne sommerens sminkelook er myk. For å skape en look av uanstrengt skjønnhet ved bassenget eller på stranden, bruk en touch av ARTISTRY Concealer og ARTISTRY Total Mascara Waterproof i Dark Brown. Ut for kvelden? Glem de supermørke skyggene denne sommeren og gå heller for røykfylt bronse. Bruk ARTISTRY Eye Colours Silk, Magic og Mystic for å profilere øyevippene, og avslutt med en ARTISTRY Automatic Eyeliner Pencil i Bronze. Edderkoppvipper er tilbake denne sesongen - pass bare på at de er spisset og ikke klumpet sammen. ARTISTRY Total Mascara Waterproof i Black maksimerer øynenes magnetiske kraft samtidig som den fremhever en glamorøs kveldslook.

Lepper

Lepper skal være lyse og tydelige denne sommeren for å komplementere fargespraket sett på catwalkene i 2012. Hold deg unna leppestift som kan virke for hard. Trenden dette året er glødende, myk skjønnhet. De nye ARTISTRY Lip Glosses tilbyr et bredt utvalg av trendsettende nyanser. Prøv Dazzling Coral, Nectar og Golden Berry. Og uansett hudtone, er en av de mest flatterende nyansene en ren jordbær- eller bringebærfarge, slik som ARTISTRY Lip Gloss i Raspberry Sparkle.

Og mer

For en frisk, duggvåt finish, bruk ARTISTRY Tinted Moisturiser. Dens fuktighetsgivende formel hydrerer huden, og etterlater en naturlig, strålende finish. Fullfør looken din med en av de sommerinspirerte ARTISTRY Nail Colors.

Kjøp Total Mascara Waterproof, Tinted Moisturiser og minst én nyanse av den nye ARTISTRY Lip Gloss, og få din perfekte sommerlook!

Mer om ARTISTRY Colour Cosmetics på Amway-websiden eller i Fargeguide 2012.
Varenummer 217109: pakke med 5

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår