Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

ARTISTRY lanserer en ny palett med flotte lipglosser

ARTISTRY

Anvend ARTISTRY Lip Gloss for å maksimere skjønnheten din.

Spesiell formel

Som med alle produkter fra ARTISTRY, så ligger det mye vitenskap bak den nye ARTISTRY Lip Gloss-paletten. En kombinasjon av spesialformulerte hyaluroniske mikrosfærer og bløtgjøringsmidler bestående av jojoba- og avokadooljer gjør leppene fyldige, og dekker fine linjer. Lysreflekterende perler lyser opp leppene og gir dem en multidimensjonal effekt, og den myke formelen etterlater leppene lette og kremaktige, ikke klebrige.

Invester i et populært produkt

Kjøp minst én nyanse av ARTISTRY Lip Gloss for å demonstrere de spesielle egenskapene og fordelene med disse langvarige og luksuriøse lipglossene overfor kundene dine. De vil garantert sette pris på den fleksible applikatoren, som gir en presis og enkel påføring med bare ett strøk. Kjøp flere farger, og du vil kunne vise hvordan du skaper ekstra effekter ved å blande ulike lipglosser eller legge lag med gloss over en leppestift. Kjøp en av hver farge, og vis frem den brede paletten med farger som er designet for å komplettere en rekke motelooker og stemninger: myke eller lettere nyanser for en frisk og naturlig look, og livfulle og mørkere nyanser for mer drama.

ARTISTRY Lip Gloss-paletten er presentert i den nye ARTISTRY Fargeguide 2012. For mer informasjon, gå til ARTISTRY Colour Cosmetics på Amway-websiden.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår