Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Øynene i fokus

ARTISTRY

Slik tar du vare på den ømfintlige huden rundt øynene.

Huden rundt øynene er den mest ømfintlige huden i hele ansiktet, og det første ansiktspartiet som viser tegn på aldring. Dette området har dobbelt så mange porer, riktignok halvparten så store, som andre steder i ansiktet. I tillegg er kapillarrørene under huden rundt øynene svært små, og de ligger like ved overflaten. Dette kan ofte bidra til mørke ringer rundt øyepartiet.

Alder, allergier, stress, tretthet, ernæring, alkoholforbruk, høyt saltinntak, soleksponering og tett nese kan alle bidra til dårlig hudhelse rundt øynene. Du bør begynne å ta vare på denne ømfintlige huden så snart som mulig, helst i tenårene.

Fordi huden rundt øynene er så forskjellig fra huden i ansiktet, er det svært viktig å bruke et produkt som er spesifikt designet for å behandle det ømfintlige øyepartiet. Ikke bare er ingrediensene viktig, men formelen og molekylstrukturen til produktet er også avgjørende og bør være formulert til å bare behandle den delikate huden!

ARTISTRY™ har løsningen for ethvert øyepleiebehov. ARTISTRY essentials Replenishing Eye Creme er det perfekte øyeproduktet for nye brukere av øyepleie samt yngre menn og kvinner. Produktet "nærer", beskytter og hydrerer øyepartiet, og sikrer at denne ømfintlige huden har en optimal, sunn helse.

ARTISTRY TIME DEFIANCE™ Lifting Eye Creme er det neste nivået innen øyepleie og -behandling. Det øker kommunikasjonen mellom cellene, og reparerer skade og forbedrer hudens helse. Dermed reduseres tilsynekomsten av mørke ringer, posete hud, fine linjer og rynker, samtidig som produktet sikter på å gjøre det nedre øyepartiet fastere og glattere.

I juni introduserte ARTISTRY et fantastisk nytt øyeprodukt: ARTISTRY Creme LuXury Eye! Denne enestående kremen inneholder cardiolipin, og øker celleenergien rundt hele øyepartiet. ARTISTRY Creme LuXury Eye får huden til å "oppføre" seg 15 år yngre, samtidig som den minimerer tilsynekomsten av fine linjer, mørke ringer og posete hud under øynene, og løfter øyepartiet!

Så velg din favorittøyekrem, bruk den... og bruk den nå!

ProduktAldringstegnMålgruppeEtter én gangs brukHovedingredienser
Creme LuXury EyeAlle aldringstegn, forårsaket av både indre og ytre aldringKvinner som er på jakt etter et luksuriøst, avansert og nyskapende antialdringsproduktØyepartiet blir mykere, glattere, lysere, mer hydrert, oppfrisket, fastere og ser løftet og yngre utPatentert CellEffect-teknologi
TIME DEFIANCE Lifting Eye CremeSlapp hud, fine linjer, mørke ringer, tørrhet, rynker, hovenhetBruker av praktisk, antialdrende hudpleie Ingen Derma I, II og III

essentials Replenishing Eye CremeHoven, posete hud og mørke ringerVanlig bruker av hudpleieprodukter, færre aldringstegn Ingen NUTRIWAY™ sitrusbioflanonoider, solhatt, linfrø, lakris

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår