Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

ARTISTRY: Fengende farger

ARTISTRY

Kommer i mars 2014: den nye ARTISTRY SIGNATURE COLOR Lipstick Collection

Under årets moteuke i New York gav designerne den tradisjonelle vårmoten en moderne vri: duse pastellfarger kombinert med sterke, klare farger. Pantone, den globale autoriteten på farge i over 20 år, fulgte nøye med og rapporterte: “Designerne var inspirert av en blanding av blomstrende blomster, utenlandsreiser og sterke, selvsikre kvinner, og brukte farge til å forfriske, fornye og blåse nytt liv i konvensjonelle sannheter”, noe som resulterte i en fargerik balanse.

Designerne blandet pastellnyansene blå, fiolett og grønn med skarpe farger som fuksia og blodrødt for et au courant utseende. Mot alle konvensjoner ble duse rosafarger brukt som en motvekt til knallrødt. Nøytrale farger ble kombinert med alt fra varme hudfarger og brunt til den hotteste sminketrenden for våren 2014: korallrød til rød leppestift.

Idet vårmoten er i ferd med å innta butikkene, lanserer ARTISTRY™ en helt ny leppestiftkolleksjon: ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lipsticks i to teksturer: klassisk Crème og den noe lettere Sheer. Et utvalg av syv Sheer Lipsticks med ørsmå hint av farge lar leppenes naturlige tekstur skinne gjennom, og de kan balanseres med dramatisk øyensminke. Seksten klare Crème-nyanser med fullfargede finisher gir en klassisk leppestiftlook og -følelse, og tilbyr en perfekt balanse med diskré øyensminke for å reflektere denne sesongens makeuptrender.

Opplev en ny formel

Det er ikke bare de praktfulle fargene som gjør ARTISTRY SIGNATURE COLOR Lipstick Collection så tiltrekkende. Den varemerkede formelen til SIGNATURE COLOR Crème Lipsticks er tilført naturlige oljer som tilfører 36 % mer fuktighet. Ikke bare er leppene herlig myke, glatte, velpleide og hydrerte, men den nye formelen forhindrer også at fargen glir utover og blir ujevn. Den nye SIGNATURE COLOR Sheer Lipstick-formelen ble utviklet for å gi en perfekt balanse mellom farge og lett glans. SIGNATURE COLOR-pigmenter ble brukt i hele serien for å sikre den rette blandingen av farge og dekning.

Ny serie med fantastiske nyanser

De nye ARTISTRY SIGNATURE COLOR Lipstick-nyansene inneholder alle de tre fargeklassifikasjonene: beige til brun, korallrød til rød og rosa til bærfarget. Gå for en naturlig look med Beige Peach, Sweet Blush eller Natural Pink, eller bruk Clear Balm, som inneholder SPF 15 for å beskytte leppene dine mot UVA/UVB-stråler og gir dyp hydrering. Vær en forløper for vårlige pastellfarger med en bukett av Silk Lilac, Wild Rose og Tulip Pink. Anvend Velvet, Daring Red og Bougainvillea som en påminnelse om denne sesongens vårmote.

Nyansene nedenfor til venstre er Crème-leppestiftene, mens de til høyre er Sheer-leppestiftene. Merk at tallene nedenfor er nyansekodene, som du også finner på innpakningen.


Beige til brun


Korallrød til rød


Rosa til bærfarget


Salgstips

Skynd deg og sjekk ut vårkolleksjonen for et spesialtilbud: eksklusive ARTISTRY SIGNATURE COLOR Lipsticks-pakker, som kun er tilgjengelige i en begrenset periode!

Skjønnhet og teknologi

I likhet med alle andre ARTISTRY-produkter, er innpakningen like prestisjetung som produktet er luksuriøst. Den elegante, oppløftende designen til den prisbelønte ARTISTRY Crescendo-innpakningen er nå et kjennetegn på SIGNATURE COLOR Crème Lipsticks og Sheer Lipsticks. Den karakteristiske gullhetten med svart stift inneholder den klassiske Crème-leppestiften, mens Sheer-leppestiften har en svart hette med gullstift inni.

Med den nye vri og klikk-designen har ARTISTRYs designere virkelig anstrengt seg til det ytterste. Den patenterte teknologien til det nye innpakningssystemet ble omhyggelig utviklet over en periode på fire år. Over 40 kvalitetssikringstester ble utført for å sikre at de 17 delene fungerer sammen slik de skal.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår