Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Din hud. Din ARTISTRY. Din skjønnhetspartner.

ARTISTRY

Dykk ned i et vell av informasjon om huden og finn interessante fakta. Av Michelle D'Allaird.

Det er overraskende for meg å høre at det største organet i menneskekroppen er det som blir minst ivaretatt: huden. Som mennesker streber vi etter velvære, skjønnhet og ungdom, og vi trener, spiser riktig og tar vitaminer hver dag... men så vi går til sengs med sminke på eller vasker ansiktet med såpe!

Huden har to hovedlag: lærhud (dermis) og overhud (epidermis). Hvert lag er delt inn i flere individuelle lag. Lærhuden ligger dypest, og har to lag som inneholder livsviktige bindevev som er ansvarlig for fastheten og fleksibiliteten til huden, kollagen og elastin, og blodårer som nærer de halvannen til to kvadratmeter med hud som dekker den gjennomsnittlige menneskekroppen.
Overhuden består av fem atskilte lag som jobber både sammen og hver for seg. Disse lagene er ansvarlige for utseendet, velværet og tilstanden til den huden man kan se. I disse lagene finner vi beskyttende hudceller (Langerhans' celler), celler som produserer farge (melanocytter) og lag med keratinbaserte hudceller (keratinocytter) som beskytter og utgjør epidermis.
Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om disse lagene, men jeg har begrenset med plass, så derfor må jeg holde meg til grunnleggende fakta.
Hvert hudlag er et resultat av funksjonene i lagene under OG pleien lagene over får. Det er her ARTISTRY hudpleieprodukter og nødvendigheten av et daglig hudpleieregime blir viktig. Grunnleggende hudpleie er viktig for velværet og vedlikeholdet av huden. Regelmessig rensing, toning, fukting og beskyttelse er grunnlaget for ungdommelig hud. Det er bevist at pleie og bruken av kvalitetsrike hudpleieprodukter er ansvarlig for 80 % av hudens tilstand.
Du har kun én hud. Ta vare på den, start nå... og aldri stopp!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår