Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Kraftfulle kombinasjoner

ARTISTRY

Lær å kombinere forskjellige hudpleieserier fra ARTISTRY for å oppfylle alle dine hudpleiebehov.

Å bytte produktserier eller integrere produkter inn i en eksisterende rutine kan ofte være forvirrende. For optimal effekt er det alltid best å bruke en komplett hudpleieserie, siden produktene er formulert for å fungere sammen. Men det finnes tilfeller der integrering av nye produkter er berettiget.

Miks, match og se flotte resultater!

Det finnes noen enkle retningslinjer som kan følges for en hvilken som helst hudtype eller -tilstand. For det første, behandlingsprodukter som ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM Serum Concentrate, Vitamin C og Wild Yam, 14 Night Restore Program eller Anti-Wrinkle Firming Serum kan brukes før EN HVILKEN SOM HELST dag- eller nattkrem og gi utrolige resultater. Siden behandlingsproduktene er utviklet for å ta tak i spesifikke hudbekymringer, kan de integreres inn i en ARTISTRY hudpleierutine ... og, for å være helt ærlig, inn i en hvilken som helst hudpleierutine.
Øyebehandlingskremer er et annet produkt som enkelt kan legges til en hvilken som helst hudpleierutine. Huden rundt øynene er annerledes enn huden i resten av ansiktet, og øyekremer er spesielt formulert for å behandle denne ømfintlige huden. Dette er et ideelt “enkeltkjøpsprodukt” for nye ARTISTRY-brukere, eller når du integrerer en ny produktserie inn i en eksisterende rutine.


Renseprodukter og tonere fra samme serie bør alltid brukes sammen. De er spesifikt formulert for å virke sammen, og vil i de fleste tilfeller også forbedre fordelene med dag- og nattkremer.
Når det gjelder spesifikke hudbekymringer, la meg gi deg et par tips angående bruk av ARTISTRYs hudpleieserier. Husk at mulighetene kan være uendelige og alltid forskjellige, da type hud eller hudproblem varierer fra person til person.

Ung tørr hud

ARTISTRY YOUTH XTEND renseprodukt og toner ELLER essentials renseprodukt og toner
Én til to dråper essentials Moisture Plus
ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting/Enriching Cream
*Essentials Replenishing Eye Cream

Moden tørr hud

ARTISTRY YOUTH XTEND renseprodukt og toner
Én til to dråper essentials Moisture Plus
ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Cream
Om kvelden: Youth Xtend Serum Concentrate, etterfulgt av Creme LuXury
*Creme LuXury Eye

Fet hud/kombinasjonshud med aldringsbekymringer

essentials Balancing renseprodukt og toner
ARTISTRY YOUTH XTEND Serum Concentrate
essentials Balancing Lotion SPF
Om kvelden: AHA Serum Plus, etterfulgt av ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion
*ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream

Uendelige muligheter

Mulighetene er virkelig uendelige – men følg disse enkle tommelfingerreglene: behandlingsprodukter og øyeprodukter kan enkelt kombineres med andre produkter for å oppfylle dine særskilte hudbehov. Du kan til og med velge å bruke et om dagen og et annet om kvelden for å nyte fordelene av dem begge! Renseprodukter og tonere fra samme serie bør alltid brukes sammen. Dag- og nattkremer kan også være fleksible, alt etter hudbehov, men det fungerer best å bruke fuktighetskremer fra samme serie.


Faktum er at du aldri vil skade huden din når du integrerer produkter med ARTISTRY-serien. Selv om du kanskje ikke oppnår den optimale effekten av en viss serie, tror jeg fullt og fast på at dersom det fungerer for DIN hud, har du gjort det riktige valget!

*valgfri behandling

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår