Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Lepper i fokus

ARTISTRY

Fremtredende lepper er vinterens hotteste makeup-trend. Finn din look med ARTISTRY.

Denne sesongen har de klassiske, iøynefallende leppene fått en overhaling, med forskjellige nyanser og forskjellige nivåer av gjennomskinnelighet, tekstur og glans.
Lepper har stått i fokus under moteukene verden over i det siste, da sminkører har tolket den klassiske looken med røde lepper på nye måter.

Rike, røde farger

Tenk vin, plomme og bær – smakfulle, saftige rødfarger er over alt i moteverdenen denne høsten/vinteren. Mørke lepper blir tolket med ujevn toning, med en mørkere farge i midten som blir svakere ut mot munnvikene, eller med en kraftig mørk kant som blir svakere og går over i rosa midt på munnen. Denne effekten minner om bærflekker på leppene etter en velsmakende bærtur på sensommeren.


Prøv ARTISTRY™ Creme Lip Colour i Amuse (en varm vinrød farge, varenummer 109466) og Ripe (en dramatisk mørk bærtone, varenummer 109485) for én måte å oppnå denne looken på.

Rød møter tekstur

De rødleppede lookene på catwalken hadde også en annen utpreget kvalitet: tekstur. Mest populært var en matt finish, som underbygget effekten av fargen. Denne teksturen gir en flatere og mer nedtonet look, samtidig som den legger til et nivå av diskré eleganse. For å oppnå en kremaktig, ugjennomsiktig rødfarge, kan du prøve ARTISTRY Creme Lip Colour i Stunning (en varm rødfarge, varenummer 109495) eller Rouge (en nydelig bringebæraktig rødfarge, varenummer 109486).
I den andre enden av teksturspekteret på catwalkene så vi rødfarger med en våt glans, noe som gir de klassiske røde leppene en moderne, artig vri for spesielle anledninger. For en glansaktig dagtidversjon av denne looken, kan du prøve ARTISTRY Sheer Lip Colour SPF 15 i Gorgeous – en kraftig, oransjerød nyanse, varenummer 109515.

Kraftige brunfarger

Er ikke rød din farge? Det er plass til en mer naturlig look denne sesongen også, da brune nyanser gir ansiktet litt mer varme. Prøv en myk beigeaktig farge på dagtid, før du bytter til en rikere brunfarge om kvelden.
For lepper på dagtid kan ARTISTRY Sheer Lip Colour SPF 15 i Gleam, en svak champagne-farge, varenummer 109506, gi en pen glansaktig effekt, takket være den gjennomskinnelige teksturen. Hvis du foretrekker en mer kremaktig, fargemettet look, kan du prøve ARTISTRY Creme Lip Colour i Flatter, en virkelig beige nyanse, varenummer 109475, eller den vakre rosafargen Delicate, varenummer 109474.
For en mer diskré og forretningsaktig look på dagtid, finner du nydelige nøytrale nyanser i ARTISTRY Creme Lip Colour-serien. Prøv den perfekte hudfargede nyansen Sophisticated, varenummer 109489, eller Subtle, for en profesjonell, forfinet look, varenummer 109491.
For kveldslooken din kan du gå for en dypere, rikere brunfarge. ARTISTRY Creme Lip Colour i Glint
gir en virkelig dyp brunfarge, varenummer 109477, mens ARTISTRY Sheer Lip Colour SPF 15 i Madeira er noenlunde lik, men med en mer gjennomskinnelig, glansaktig tekstur, varenummer 109508.

For mer informasjon om alle de tilgjengelige nyansene, kan du gå til ARTISTRY Color-siden .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår