Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Din perfekte match

ARTISTRY

Makeup for glatt, glødende og mer ungdommelig hud.

En nylansert serie med antialdrende foundation fra ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM -kolleksjonen er det perfekte redskap for å forskjønne huden din. YOUTH XTEND Smoothing Lifting Foundation er ikke bare et grunnlag for makeup, det er også et utrolig hudpleieprodukt!

Skjønnhet møter vitenskap

ARTISTRY YOUTH XTEND Smoothing Lifting Foundations fremmer glattere og yngre hud, og gjenoppretter ungdommelig glød i en nyanse som matcher huden perfekt. Formelen, som er utviklet av et team med forskere fra ARTISTRY og Global Makeup Artist Rick DiCecca, inneholder ARTISTRY YOUTH XTEND Technology som har vist seg å løfte og gjøre huden fastere med vedvarende bruk. Forleng din huds ungdommelige utseende inn i fremtiden! Spesiell høyoppløselig, lysreflekterende optikk minsker forekomsten av fine linjer og rynker, og gjør huden strålende. Og solkrem (SPF 20 PA+++) bidrar til å forhindre fremtidig skade forårsaket av UV-stråling.
Ømfintlig hud? Ta det med ro – dette produktet er utviklet for alle typer hud.

En vakker erfaring

Når du bruker YOUTH XTEND Smoothing Lifting Foundation kan du forvente å se strålende, ungdommelig hud under alle lysforhold. Du vil umiddelbart se at fine linjer og rynker har myknet. Over tid vil huden synlig løftes og bli fastere og den unike formelen vil ikke legge seg i de fine linjene, så huden din vil se plettfri ut.
ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing Foundation tilbyr medium til full dekning. Bruk så mye eller lite som du trenger for din hudtype. For hud som er synlig ujevn i tone, eller som har flekker eller fregner, vil dekningen kamuflere små skavanker samtidig som den gir et naturlig sluttresultat.

Glede i detaljene

Denne spesielle serien med foundation inneholder en eksklusiv duft, utviklet ene og alene for ARTISTRY YOUTH XTEND. En delikat bukett av sjasmin, magnolia, grønn te, sitrus og sedartre vil gjøre påføring av makeup til en velduftende glede!
Lifting Smoothing Foundation kommer i et elegant pakkedesign med karakteristiske farger og materialer av høy kvalitet, og står i stil med resten av YOUTH XTEND-serien. Amway har gitt dette designet navnet "crescendo", med henvisning til musikkuttrykket med samme navn. Disse pakkene er sanne kunstverk. Som Olivier Van Doorne, President and Worldwide Creative Director of SelectNY, som står bak designet, uttaler det: "Den grasiøse formen på korken og elegansen og selvsikkerheten til den høye, slanke flasken henspiller på en vakker reise inn i fremtiden."

YOUTH XTEND Smoothing Lifting Foundation - lyse nyanser:


Chablis


Bisque


Buff


Cream

YOUTH XTEND Smoothing Lifting Foundation - medium nyanser:


ChiffonOchre*


Sand


Tawny

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår