Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Forleng hudens levetid

ARTISTRY

Kombiner disse antialdringsstjerneproduktene fra ARTISTRY for en velbalansert hudpleierutine.

Antialdring har vært et omdiskutert tema innen hudpleie i en årrekke. Selv om ARTISTRYTM-produkter alltid har levert enestående antialdringsresultater, er dagens ARTISTRY-portefølje mye mer avansert enn før. Hvis du tar i betraktning fordelene som hver ARTISTRY-kolleksjon gir huden og de kliniske dataene som underbygger de synlige resultatene, kan det være liten tvil om at at dette er et progressivt varemerke. Og hvis du tenker på hvordan kolleksjonene fungerer sammen ... det er virkelig helt fantastisk!

Tenk utenfor boksen

Jeg liker av og til å si at vi må "tenke utenfor boksen" for å kunne se det som er rett foran oss. La oss begynne med ARTISTRYs nyeste produkt, YOUTH XTENDTM, den ultimate hudpleiekolleksjonen for antialdring. Dette er en komplett hudpleierutine som renser, toner, behandler og fukter både ansiktet og øyepartiene. Produktet er formulert for å omprogrammere, reparere og beskytte, og nøkkelordet her er "omprogrammere": YOUTH XTEND omprogrammerer og forlenger levetiden til hudcellene, og bidrar til at huden ser mer ungdommelig ut.
Formålet med YOUTH XTEND: Å omprogrammere og forlenge hudens levetid.

Mangfoldig og avansert

Videre har vi den avanserte ARTISTRY Intensive Skincare kolleksjonen. Denne samlingen av produkter er formulert og inspirert av kliniske behandlinger utført på en dermatologs kontor eller av en hudterapeut, men vil gi resultater på en sikker, effektiv og rimelig måte i ditt eget hjem. Intensive Skincare-produkter er ikke produkter som brukes hver dag. De angriper spesifikke hudproblemer, og er avanserte behandlingsprodukter som brukes individuelt og kun over en gitt periode. Renewing Peel eksfolierer og etterlater hudoverflaten glatt og jevn. Anti-Wrinkle Firming Serum øker kollagenproduksjonen og minimerer tilsynekomsten av fine linjer og rynker. Og Intensive Skincare 14 night restore program reparerer tegn på eksisterende skade og bidrar til å bekjempe de syv dødelige hudfiendene. Merk: Ingen av disse produktene fokuserer på samme hudproblem.

Intensive Skincare: Tilbyr de samme fordelene og den samme effektiviteten som profesjonelle behandlinger, men i komforten av ditt eget hjem.

Luksuriøs energi

Til slutt, ARTISTRY Creme LuXury Collection. Denne ultimate og luksuriøse hudpleiekolleksjonen er annerledes formulert enn alle andre hudpleieprodukter på markedet! Ved å øke celleenergien i hudcellene, får Creme LuXury Collection huden til å oppføre seg som om den var 15 år yngre, noe som gir mer ungdommelig hud.


Creme LuXury Collection: Forsyner cellene med energi – huden oppfører seg som om den var 15 år yngre.

Er noen av disse formålene de samme? Nei, absolutt ikke! Men de kompletterer hverandre perfekt! Ved å kombinere disse kolleksjonene har ARTISTRY skapt et av de mest avanserte antialdrende hudpleieprogrammene noen gang, for synlige, utrolige resultater!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår