Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Looks for en strålende fremtid

ARTISTRY

Den nye makeupkolleksjonen for høsten 2013 fra ARTISTRY.

ARTISTRYTM har utviklet en serie med makeupprodukter som er av en annen verden! GALAXY COLOR COLLECTION FALL 2013 LIMITED COLLECTION lar deg skape dramatiske, glitrende looks som følger sesongens nye makeuptrender.

GALAXY COLOR COLLECTION består av sminke til øynene, kinnene og leppene, og er et mesterverk i begrenset opplag fra ARTISTRY. Veldefinerte øyne, et glansfylt ansikt og skinnende, klare lepper er bare to moteriktige, men likevel sofistikerte måter, å fremheve ansiktstrekkene dine for høsten 2013.

Produkter verdige en stjerne

GALAXY Eye Shadow Quad muliggjør smart konturering med en beige highlighter for øyenbrynpartiet eller øyelokket, noe som gir dybde og drama med rike brune og lilla øyenfargenyanser. En svart eyeliner med en lignende satengfinish er myk men slående, og kompletterer virkelig hver øyelook, særlig hvis du går for en sotete effekt. Eksperimenter for å skape en humørinspirert øyelook eller klassiske sotede øyne.

Legg til et flatterende hint av glans i rosenrøde og beige toner med Aurora Illuminating Powder – dette produktet kan brukes til å gi kinnbeina definisjon, akkurat som rouge, eller til å skape litt ekstra glød i ansiktet ditt.

Si noe om hvem du er med leppene dine ved å bruke en av de himmelske Dual-Ended-lipglossene. Det finnes to nyanser: Red Hot er sterk og ildrød, akkurat som navnet tilsier, mens Ultraviolet er mer intens. Begge har en lett nyanse av gullaktig rosa i den andre enden. De to fargetonene på hver gloss kan enten brukes separat for medium dekning eller sammen for å gi akkurat nok dybde, drama eller glamorøs glans for en intens leppelook.

Gaver fra en annen galakse!

Denne kolleksjonen vil være en flott gave til de kvinnene i livet ditt som setter pris på ekstra spesiell sminke – noe eksklusivt som du ikke finner i alle butikker. Gi vennene eller kollegaene dine en kosmisk kosmetikkopplevelse med GALAXY COLOR COLLECTION FALL 2013 LIMITED COLLECTION!

Få STARLIGHT-looken

  1. (oppe til venstre) Bruk Galaxy Eye Shadow Quad (nyansene er nummerert mot klokken fra oppe til venstre på paletten), og legg på nyanse 1 over hele øyelokket fra vippe til krok som base.

  2. Børst nyanse 2 over øyelokket for en sotete look.

  3. Gni nyanse 4 utover ved basen av vippene for å skape et inntrykk av mørke og volum.

  4. Avslutt med å påføre ARTISTRY SIGNATURE EYESTM Length and Definition Mascara på de øvre og nedre øyenvippene.

  5. Blend begge nyansene av Aurora Illuminating Powder og børst over kinneplet og oppover mot tinningen. For mer struktur kan du også børste mot midten av øret.

  6. Legg Red Hot Dual-Ended Lip Gloss på leppene. Tørk lett med et mykt papir, og deretter påfører du leppestift igjen.


For en alternativ look (oppe til høyre), kan du legge Pink Gold på leppene.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår