Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Fremtidsrettet skjønnhet

ARTISTRY

Michelle D'Allaird om antialdring med ARTISTRY YOUTH XTEND.

Forvandling ... fremtidsrettet skjønnhet ... det er det ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM handler om! Teknologien, ingrediensene og de kliniske resultatene taler for seg selv: etter kun én uke viser produktene glimrende resultater. Hva mer kan jeg si? Vel, ganske mye faktisk. Du burde nå vite at jeg vanligvis ikke mangler ord, og når det gjelder den nye ARTISTRY YOUTH XTEND-kolleksjonen, kan jeg simpelthen ikke si nok!

Tid for reprogrammering

En antialdrende hudpleiekolleksjon formulert til å reprogrammere huden og forlenge levetiden til sunne, ungdommelige hudceller, samtidig som den reparerer kumulativ skade. Et utrolig fremskitt innen antialdrende hudpleie.

ARTISTRY YOUTH XTEND Serum Concentrate har overlegne antialdrende egenskaper. Optimale resultater oppnås alltid best med et komplett system, men dette kraftige konsentratet er så fullpakket av ingrediensen LifeSirt, at det kan oppnå merkbare antialdrende resultater selv som et tilleggsprodukt til et hvilket som helst hudpleieregime. Serum Concentrate alene har en svært høy konsentrasjon av den ingrediensen som produserer unge proteiner for å minimere tilsynekomsten av fine linjer og rynker og for å bidra til opprettholding av ungdommelig hud.

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System er et miniutvalg av produkter som sammen gav de utrolige kliniske resultatene som ARTISTRY YOUTH XTEND oppnådde under testing. Dette systemet inkluderer Serum Concentrate (selvsagt!), Enriching Eye Cream og Enriching Day Cream – og som en ekstra bonus, Protecting Cream for dagtid for å beskytte ungdommelige, reparerte hudceller mot UV-stråler og skade fra frie radikaler. Hvis du tenker på det, så er det helt logisk å kalle denne kolleksjonen et "Power System". Dens komponenter fokuserer på:

  1. Svært konsentrert behandling av fine linjer og rynker – Serum Concentrate

  2. Næringsgivende og fremmer sunn cellefornyelse – Enriching Cream for kveldstid

  3. Sikter seg inn på det mest ømfintlige partiet som viser tegn på aldring før andre ansiktspartier – Enriching Eye Cream

  4. ... alt toppet med sol- og antioksidantbeskyttelse – Protecting Cream for dagtid!


Du kan ikke mislykkes med komponentene i den utrolige ARTISTRY YOUTH XTEND-kolleksjonen. Dette er antialdring på sitt beste – og mest effektive!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår