Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
Focus on the eyes

Et øye for drama

ARTISTRY

ARTISTRY™ introduserer nye produkter og farger for en luksuriøs look.

Mystiske. Fengslende. Glamorøse. Luksuriøse, røykaktige øyne er like klassisk som en ARTISTRY-kvinne. En kvinne som kommuniserer hvem hun er og hvordan hun føler seg gjennom sitt utvendige utseende og sin indre sjel. I år introduserer ARTISTRY Colour Cosmetics en rekke nye produkter – et perfekt utvalg av rike nyanser og teksturer presentert i et helt nytt og eksklusivt format.

ARTISTRY Length & Definition Mascara

Den nye ARTISTRY Length & Definition Mascara er en heldagsmascara som merkbart forlenger øyevippene. Produktets merkevarebeskyttede FlexFX-formel gir en glatt og jevn påføring som forlenger, definerer og skiller øyevippene uten å gni mascaraen utover. OptiLength-børsten har en unik fiberbust som fanger hver eneste vippe og pakker den inn i en elastisk, klebende polymer fra rot til tupp for ultimat definisjon og lengde. Mascaraen er oftalmologisk testet, og egnet for de som bruker kontaktlinser. Den kan enkelt fjernes med varmt vann – sminkefjerner eller rensemiddel er ikke nødvendig.

ARTISTRY Automatic EyeLiner Pencil

Dette er vår første ARTISTRY Refillable EyeLiner noensinne. Holderen kan fylles på nytt med en av fem iøynefallende nyanser. Den nye eyelineren gir deg perfekt kontroll. Den kremaktige, myke formelen gir en glatt og jevn påføring for kontur og dramatisk definisjon, enten du går for en diskré eller dristig look. Bruk den inkluderte svamptuppapplikatoren til å dempe og blende linjene for en mer naturlig look. Den langvarige formelen er vannavstøtende, og vil ikke flyte utover. Blyanten trenger aldri heller kvesses. Refiller selges separat.

ARTISTRY Automatic EyeBrow Pencil

Dette er en flott øyebrynblyant. Ikke for hard, men heller ikke for myk. Den har også en etterfyllbar holder, og kommer i to nyanser som former og definerer øyebrynene for en glatt, naturlig look. Børsten i den andre enden er perfekt for stell av øyebryn. Den lille tuppen gir en kontrollert, presis påføring. Refiller selges separat.


Fra og med 2. april vil ABOer kunne kjøpe og kombinere våre flotte, nye ARTISTRY Colour-produkter.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår