Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Forvandle huden din

ARTISTRY

Oppdag veien til en revolusjon innen ungdommelig hud

I over syv år har jeg reist verden rundt (jeg har besøkt 23 land så langt) og representert og snakket om varemerket ARTISTRYTM, og jeg kan med hånden på hjertet si at ARTISTRY YOUTH XTENDTM-lanseringen er en av de største produktlanseringene jeg har hatt muligheten til å være en del av. Dette er begynnelsen på en forvandling - en forvandling innen teknologi, ingredienser, innpakning, plassering og resultater!

En unik kombinasjon

YOUTH XTEND-kolleksjonen er en revolusjonerende antialdrende produktformel. De unike ingrediensene kan forlenge levetiden til sunne, ungdommelige hudceller ved å reparere tegn på skade og beskytte huden.

ARTISTRY YOUTH XTEND-hudpleierutinen består av tre enkle trinn: rensing, toning og eksfoliering ... men NÅ inkluderer den også et fjerde trinn: belønning. Et kraftig serum minimerer tilsynekomsten av fine linjer og rynker etter første bruk!

Nye produkter, nytt liv

ARTISTRY YOUTH XTEND-kolleksjonen introduserer tre nye ingredienser, og hver ingrediens er spesielt utvalgt for å levere kraftige antialdrende fordeler til huden. Den første ingrediensen er LifeSirt, et myrtbladekstrakt som øker produksjonen av unge proteiner og forlenger levetiden til sunne, ungdommelige hudceller. Den andre ingrediensen er en liten energibunt kalt Micro-X6 Peptide. Dette spesielle peptidet påvirker de kollagenproduserende cellene i de nedre hudlagene til å produsere mer kollagen, som i sin tid reparerer kumulative miljøskader. Den tredje ingrediensen kommer fra frukten på det afrikanske baobabtreet, også kjent som "Livets tre". Dette treet kan bli over 1000 år gammelt! For å si det enkelt, ARTISTRY YOUTH XTEND-kolleksjonen styrker produksjonen av unge proteiner, samtidig som den reparerer og beskytter. Det er en alt-i-ett-løsning for å gi huden din et nytt, sunt utseende.

En serie for alle

En av de mest unike fordelene med YOUTH XTEND er at den passer alle aldre og alle hudtyper. Ingrediensene forlenger levetiden til hudcellene, og jo raskere du begynner å bruke den, jo raskere vil den vedlikeholde ungdommelig hud. Dere har sikkert hørt meg si: "Det er enklere å ta vare på det du har når du har det, enn å prøve å fikse på det når det er for sent!" Men samtidig fokuserer YOUTH XTEND på fremming av kollagenproduksjon i hud som allerede har blitt skadet av miljøet og trenger å repareres.

Med denne nye serien har ARTISTRY introdusert en rekke utrolige antialdringsprodukter som ikke bare vil forbedre det ungdommelige utseendet til huden din, men også styrke forretningen din!

Studer ARTISTRY

Amway Academy tilbyr et flott treningsprogram om antialdrende hudpleie generelt og ARTISTRY YOUTH XTEND spesielt. Har du lyst til å lære mer om denne nye antialdrende ARTISTRY-kolleksjonen? Produktporteføljen til YOUTH XTEND? Hvorfor antialdrende hudpleie er bra for huden? Interessert i tilegne deg strategier som kan forbedre din profesjonalitet og effektivitet når det gjelder å fortelle om Amway-produkter? Ønsker du å lære hvordan man gjenkjenner kjøpssignaler? Da bør du laste ned ARTISTRY eLearning PDF-en og lese mer om hva Amway Academy ellers kan tilby .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår