Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

ARTISTRYs opprinnelse

ARTISTRY

Når du bruker og selger et stadig utviklende og nyskapende skjønnhetsvaremerke som ARTISTRY, er det viktig å fullt ut forstå varemerkets fundament.

Forrige måned diskuterte jeg en annen av "pilarene" til varemerket ARTISTRY™, OPPDAGELSE. Men ikke mange av oss kan stå på ett ben, iallfall ikke lenge. Amway har innsett dette og gitt oss tre solide ben, eller pilarer, som fungerer som fundament for varemerket ARTISTRY.
FANTASI er evnen til "tenke utenfor boksen". Å forstå, utforme og mestre et konsept. En av pilarene til varemerket ARTISTRY er å utvikle produkter gjennom fantasi. Dette innebærer at man forstår hva ARTISTRY-kvinnen trenger, produserer produkter som leverer og mestrer teknologi, ingredienser og fordeler.
OPPFINNSOMHET er evnen til gjøre fantasi til virkelighet. Å gjøre den håndgripelig, brukbar og nyttig. Denne siste pilaren til varemerket ARTISTRY dreier seg om oppfinnelse av teknologisk avanserte hudpleieprodukter utviklet med ingredienser fra hele verden for å skape uovertruffen skjønnhet.
OPPDAGELSE, FANTASI, OPPFINNSOMHET: det er ARTISTRY.

Hvordan representerer du de tre pilarene til varemerket ditt? Din tro på oppdagelse hver dag, på hver kunde og på hver forretningsmulighet skiller deg allerede fra gjennomsnittspersonen. Men du har mer. Du er en del av et mye større bilde. Fantasien din er unik. Din fantasi om å være best, bli en ustoppelig suksess og gjøre et uslettelig inntrykk på helse- og skjønnhetsverdenen er det jeg kaller å "tenke utenfor boksen". Du gjør det.
Hver ARTISTRY-representant er selve symbolet på fremtidsrettet fantasi. Du beveger deg i takt med varemerket ditt for å overgå alle andre. Ved å gjøre dette blir du en oppfinner. En som gjør fantasi til virkelighet. Du, ARTISTRY-representanten, introduserer luksuriøse hudpleieprodukter som er håndgripelige, brukbare og nyttige for kundene dine. Som oppfinner gir du hver ARTISTRY-kunde vakker, sunn og ungdommelig hud.
OPPDAGELSE, FANTASI, OPPFINNSOMHET: det er ARTISTRY... og det er deg!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår