Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En myk landing for huden din

ARTISTRY

Ta i bruk disse nyttige tipsene for å få huden din til å gløde i ferien.

Vi kan alle være enige om at ferier er velkomne avbrekk: de gir oss sjansen til å ta en pause fra hverdagsrutinene og -oppgavene våre. Når vi kommer tilbake får vi vanligvis høre at vi ser så uthvilte ut. Men hvis vi kikker nøye etter i speilet, ser vi den ungdommelige, glødende huden vi alle streber etter?
Flyturer, særlig de lange, er en påkjenning for huden, og det samme er solen og, alt etter hvor vi reiser, klimaforskjellen. Så selv om vi føler oss oppkvikket etter ferien, er det ikke sikkert at det er reflektert i utseendet vårt. Ikke glem å ta vare på huden under den neste ferien din – beskytt den med de følgende triksene:

1. Hydrer fra innsiden

Du føler kanskje at du drikker nok i løpet av en vanlig dag. Men den trykkende, tørre luften på flyet, klimaanlegget på hotellet og varmere temperaturer er alle dehydrerende faktorer som gjør at du bør drikke mer enn normalt.
Drikk rikelig med rent vann, og for variasjonens skyld kan du gjerne prøve forskjellige typer te og juice. Husk på at alkohol og kaffe ikke gjør opp for kroppens væsketap, og dermed kan ha en negativ innvirkning på huden din. Så hvis du har planer om å kose deg med et par cocktailer eller cappuccinoer, bør du drikke litt vann innimellom for å unngå hodepine og mørke ringer under øynene.

2. Beskytt de ytre lagene

Bruk fuktighetskrem i ansiktet, nakken og på halsen før og under flyturen. Ikke vær sjenert – sett et eksempel for andre, slik at de også tar vare på huden sin!
beautycycle™ Water Hydrate Replenish Day Crème with SPF 15 er ideell på dagtid, og både beskytter og låser inne hudens fuktighet. For flyvninger over natten og varme kvelder er Night Crème-versjonen av samme varemerke perfekt for tørr hud. Day og Night Crème er begge 60 ml, så du kan legge dem i håndbagasjen uten å bryte dagens væskerestriksjoner på fly.

3. Bruk en maske for ekstra fuktighet

På samme måte som du ville ha brukt en dypttrengende balsam når håret ditt trenger ekstra pleie, kan du også legge på en maske på ansiktet og nakken din. Før og under ferien kan du anvende beautycycle Fire Illuminating Hydro-Masque for ekstra fuktighet.

4. Rens – over skyene!

Rensing er like viktig når du er på ferie som ellers, og gjør at fuktighetskremen lettere trenger inn i huden din og gjør det den skal. Pass på å fjerne rester av sminke før du tar en blund på flyet med beautycycle Make-Up Remover Towelettes. Disse er også praktiske når du går fra dag- til nattkrem, på flyplassen eller om bord på flyet – spesielt under lange flyvninger.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår