Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Tenk fremover med ARTISTRY

ARTISTRY

La Master Skin Health Educator Michelle D’Allaird forklare hvordan fremtidsrettet tenkning fra ARTISTRY kan få frem det beste i deg.

Dere har alle sikkert hørt om "fremtidsrettet tenkning". Det betyr å tenke fremover, forberede seg på fremtiden og ligge flere skritt foran personen ved siden av deg. Vel, det er akkurat det ARTISTRYTM gjør i skjønnhetsverdenen: tar den til nye og spennende steder. Vi kaller det "Forward Beauty", fremtidsrettet skjønnhet.
"Forward Beauty" er grunnlagt på tre varemerkepilarer: OPPDAGELSE, FANTASI og OPPFINNSOMHET. Disse pilarene er valgt for å sikre at ARTISTRY er bedre og ligger langt foran resten av skjønnhetsverdenen, men de er også ment å representere kvalitetene til Amways forretningseiere. Og jeg vil at dere skal merke dere disse pilarene, fordi de representerer ikke bare varemerket ditt – de representerer deg også!


Jeg skal snakke om hver pilar individuelt i denne og kommende artikler her i Amagram online. Jeg føler virkelig at hver av dem i seg selv er en innflytelsesrik og viktig del av hvem vi er.

En fantastisk oppdagelse

La oss begynne med OPPDAGELSE. ARTISTRY-produktene er utviklet med sjeldne, innovative og velgjørende ingredienser fra hele verden – fra de afrikanske slettene til middelhavskysten til våre egne bærekraftige NUTRIWAYTM-gårder. Den verdensomfattende rekkevidden til ARTISTRY når det gjelder tilgang til de mest overlegne aktive hudpleieingrediensene overgår alt annet som konkurrentene kan tilby, og gir fantastiske resultater i hver eneste flaske.
Og jeg vil nå at du anvender dette konseptet på deg selv: ARTISTRY-eksperten. Du er også konstant en "oppdagelse" i utvikling! Du representerer et varemerke som etablerer grenseløse milepæler; du tror på oppdagelse hver eneste nye dag, for hver eneste nye kunde og nye forretningsmulighet og for hvert eneste nye skjønnhetsuttrykk. Du ser på hver eneste dag som en oppdagelse i seg selv. Og når du gjør dette, åpner det dører til fantastiske små skatter som gjør dagen din komplett. På samme måte som de høyt verdsatte ingrediensene i ARTISTRY-produktene, er de høyt verdsatte ingrediensene som utgjør hver eneste ARTISTRY-ekspert det som skiller deg fra de andre.
Oppdagelse tar oss til steder vi aldri har vært før. Oppdagelse drives av lidenskap, energi og den unektelige tørsten etter unikhet og prestisje. Oppdagelse er fantastisk ... og det er du også.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår