Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En nydelig ferie

ARTISTRY

Michelle D’Allaird om hvordan du tar vare på huden din i ferien.

Dette er den tiden på året der du koser deg med familien eller alene i solskinnet. Med andre ord: ja, sommerferien er nesten her!

For mange mennesker er hverdagsrutiner det siste de tenker på i ferien – inkludert det å ta vare på huden sin. Men huden tar aldri ferie, og det bør heller ikke hudpleieregimet ditt! Men hvordan kan jeg gjøre denne daglige rutinen raskere og enklere, slik at den passer inn i ferieplanene mine?

Jeg har alltid sagt at det er en god idé å forandre på det daglige hudpleieregimet ditt. Hudpleie fungerer på samme måte som mat – det er næring for huden. Spiser du nøyaktig det samme hver dag? Selvsagt ikke! Så hvorfor skal huden din gjøre det? For ikke å glemme at du gjerne pakker så lett som mulig når du skal ut å reise. Det kan være ganske slitsomt å dra rundt på flere store flasker og krukker med hudpleieprodukter.

En ferievennlig løsning

Her er en perfekt løsning for å ta vare på huden din om sommeren: ARTISTRY™ essentials Mini Systems. Disse er ideelle produkter i reisestørrelse som du til og med kan ta med deg om bord på flyet som håndbagasje. essentials Hydrating mini system for normal til tørr hud og essentials Balancing mini system for normal til fet hud oppfyller behovene til enhver hudtype. Tre små produkter og din favorittøyekrem er alt du trenger for grunnleggende pleie av huden på ferie. Og heldigvis er ARTISTRY essentials Replenishing Eye Crème også liten og enkel å ta med seg!

Hvis du allerede bruker hudpleieprodukter fra ARTISTRY essentials, er huden din mest sannsynlig allerede fornøyd med den daglige ernæringen den mottar. Kanskje du bruker TIME DEFIANCE eller Creme LuXury? Da er dette en perfekt mulighet til å gi huden din noe annet å ta til seg. Du vil uansett være glad for å ha et enkelt regime for opprettholding av sunn, næret hud – samtidig som du nyter ferien din. Husk på at planlegging er viktig for en vellykket ferie. Så kjøp disse ferievennlige hudpleieproduktene allerede nå, slik at du kan pakke koffertene og være klar til avreise!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår