Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Svart og hvit skjønnhet

ARTISTRY

All oppmerksomhet er rettet mot det slående svarte og hvite Wind-mønsteret til beautycycle Nail Wraps denne sommeren.

Sommerens motetrender er vanligvis kjennetegnet av dempede nyanser av beige og hvitt eller skarpe, lyse farger. Men i år har Oscar de la Renta, Mark Jacobs, Chanel og en rekke andre berømte designere rettet fokuset mot kombinasjonen av svart og hvitt. Denne looken er moderne, selvsikker og oser av selvtillit, og utvalget av mulige design er omfattende: grafisk, abstrakt, dyretrykk, utsmykninger, fargeblokker, minimalistisk, blandede mønstre og små trykk. Kompletter looken med tilbehør som en svart og hvit håndveske, høyhælte sandaler med sebratrykk og en flørtete ankelstropp, eller et luksuriøst svart/hvitt-perlesmykke. Avslutt med sminke som fremhever øynene og kinnbeina dine.

Inspirert av vinden

beautycycle™ Nail Wraps kommer i en pakke med tre fargerike og unike design – Wind, Damask og Crocodile – komplett med en neglefil. I tråd med denne sommerens motetrend, bør du fokusere salget ditt på de svarte og hvite Wind-omslagene. Et av de unike salgsargumentene for beautycycle Nail Wraps er at de er enkle å påføre og varer lenge, og du trenger ikke lime, lakkere eller tørke dem. Med andre ord: et flott skjønnhetstilbehør å ha med seg denne sommeren!

...og luften

For å hjelpe deg med å fremme Nail Wraps og øke salget ditt, hvorfor ikke tilby ditt eget gavesett for å reflektere sommerens svarte og hvite motetrend? Du kan f.eks. sette sammen en pakke bestående av beautycycle Nail Wraps og et beautycycle Air-sett. Eller beautycycle Nail Wraps og beautycycle Dynamic Volume Mascara i Black og beautycycle Long-Wear Eyeliner i Onyx. Se produktboksen til venstre for inspirasjon!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår