Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En dag å minnes

ARTISTRY

Michelle D'Allaird gir deg tips om hvordan man får strålende hud til store dager og anledninger.

En rekke viktige begivenheter finner sted på denne tiden av året: skoleball, uteksaminering og selvsagt bryllup. De fleste kvinner ønsker å se så bra ut som mulig for spesielle øyeblikk som disse, og ingenting sier "skjønnhet" bedre enn strålende, ungdommelig hud. ARTISTRY™ har flere produkter som kan hjelpe deg med å oppnå riktig resultat, men i årenes løp har jeg funnet et ideelt program som passer for nesten enhver hudpleiende kvinne på jakt etter strålende hud!

Nedtelling og forberedelser

For å oppnå strålende hud, må du starte åtte uker før den store dagen. Fortsett med ditt vanlige hudpleieregime, dvs. rensing, toning, påføring av fuktighetskrem og bruk av øyekrem to ganger hver dag. Men om morgenen, etter at du har anvendt toner, bør du smøre ARTISTRY TIME DEFIANCE™ Vitamin C and Wild Yam på ansiktet, nakken og brystområdet ditt, og deretter avslutte med en dagfuktighetskrem med SPF. I tillegg til å øke hudens fasthet, vil dette også gjøre huden mer strålende.

Når det gjelder hudpleie om kvelden, bør du, i tillegg til din vanlige kveldsrutine, begynne å bruke ARTISTRY Intensive Skincare Renewing Peel to til tre ganger i uken i seks uker. Etter rensing bør du smøre åtte pumpetrykk med Renewing Peel utover ansiktet ditt. Pass på å unngå øyepartiet. Følg opp med toner, ARTISTRY TIME DEFIANCE Illuminating Essence og, til slutt, nattfuktighetskremen din. Renewing Peel vil fjerne opphopninger av døde hudceller fra hudens øvre lag, slik at andre ARTISTRY-produkter lettere kan trenge inn i huden. Illuminating Essence jevner ut hudfargen din og gjør huden mer strålende. Avslutt kveldsrutinen din med å mate og nære huden med nattfuktighetskrem. På de kveldene der du ikke anvender Renewing Peel, kan du påføre nattfuktighetskrem etter at du har tonet huden.

Bare to uker igjen

Etter at du har fullført dette seksukersprogrammet, bør du gjennomføre følgende toukersprogram for å gi huden din et solid løft: Begynn å bruke Illuminating Essence om morgenen i stedet for Vitamin C and Wild Yam. Før du legger deg, renser og toner du huden. Deretter smører du på ARTISTRY Intensive Skincare 14 night restore program. Avslutt med ARTISTRY Creme LuXury.

Hvis du følger denne enkle rutinen, vil du ha vakker, glødende hud før du vet ordet av det. Og huden vil være et perfekt lerret for en komplett sminkeforvandling og utsøkt skjønnhet på den store dagen din.

Helt til slutt

Dagen før den store dagen bør du få deg en god natts søvn og drikke rikelig med vann. Når du våkner om morgenen, renser du huden, vasker den i kaldt vann og påfører toner.

Her er et triks som vil stramme opp huden din: bløt en bomullsdott i melk, vri ut ekstra melk og tørk hele ansiktet med bomullsdotten. Melkesyren vil stramme opp huden din og få den til å stråle. Deretter påfører du et tynt lag med Creme LuXury, etterfulgt av en dagkrem med SPF. Når du bruker forskjellige kremer på denne måten, er det viktig å vente et minutt eller to mellom hver påføring, slik at kremene absorberes slik de skal. Dette vil gjøre at sminken varer lenger.

Når du legger på sminke, smører du foundation over hele ansiktet, inkludert øyepartiet. Børst pudder over hele ansiktet, slik at foundationen setter seg. Videre skulpterer du øynene med øyenskygge, eyeliner og mascara, før du avslutter med blush, leppestift og litt lipgloss midt på hver leppe.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår