Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Du tror det ikke før du har prøvd det

ARTISTRY

Vinn kunder over med de nylanserte hudpleievareprøvene fra ARTISTRY essentials og Intensive Skincare.

Er du på jakt etter et enkelt, men likevel profesjonelt, hjelpemiddel som kan hjelpe deg med å tiltrekke nye kunder og rekruttere nye ARTISTRY™-brukere? Da trenger du ikke lete lenger.

ARTISTRY lanserer nå to nye og luksuriøse ARTISTRY-vareprøvebokser med fem vareprøvekort i hver. Én boks har vareprøver med ARTISTRY Intensive Skincare Renewing Peel, og den andre inneholder ARTISTRY essentials Soothing Crème-vareprøver.

Å dele ut vareprøver kan være et nyttig salgshjelpemiddel, da folk flest ønsker å teste et produkt før de kjøper det - særlig når det dreier seg om hudpleieprodukter og varemerker de ikke har hatt muligheten til å prøve på apoteket eller i sminkeavdelingen i forretningene. Med de nye vareprøveboksene har du nå en praktisk og håndgripelig måte å vise frem produktene til kundene dine på.

Et imponerende salgsargument

Etter kun én bruk av ARTISTRY Intensive Skincare Renewing Peel, vil huden din se glattere, mykere og mer strålende ut. Dette superproduktet demonstrerer på imponerende vis effektiviteten av og den høye kvaliteten på ARTISTRYs produkter. ARTISTRY essentials Soothing Crème er et annet produkt som er perfekt å demonstrere, særlig overfor kunder som ikke har en regelmessig hudpleierutine. Idet de påfører fuktighetskremen, vil kundene øyeblikkelig merke den milde og lindrende effekten den har på huden. Vareprøven er en flott døråpner som kan overbevise dem om å kjøpe et komplett hudpleiesystem, som begynner med et grunnleggende hudpleieprogram bestående av rensing, toning og påføring av fuktighetskrem.

Vareprøvene gir en uvurderlig mulighet til å introdusere potensielle kunder for ARTISTRY-produkter. Vareprøvene er enkle å distribuere, og kan deles ut under presentasjoner, kundebesøk eller spontane introduksjoner. Du kan til og med legge dem ved visittkortene dine, slik at du virkelig etterlater et varig inntrykk.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår