Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vårens "must have"-produkter: SIGNATURE EYES

ARTISTRY

Nye ARTISTRY SIGNATURE EYES Volume Mascara og Automatic Liquid Eye Liners: to spektakulære produkter du bare må skaffe deg denne våren.

Øyeblikkelig intensitet: ARTISTRY SIGNATURE EYES Volume Mascara

Fyldige, dramatiske øyenvipper er den ultimate moteerklæringen. For å oppnå intense, vakre øyenvipper med opptil 600 % mer volum på et øyeblikk, prøv den nye ARTISTRY™ SIGNATURE EYES™ Volume Mascara, den første volumgivende mascaraen fra ARTISTRY. Den revolusjonerende FullFX-formelen gir en rik blanding av pigmenter og fortykkende polymerlag som vil styrke vippene dine og gi deg en dramatisk look. Den vannfaste formelen behandler vippene dine med balsamerende ingredienser uten at de gnis utover, flaker eller klumper seg. Bruk den eksklusive MagnaBoost-mascarabørsten til å forme hver øyenvippe og fordele riktig mengde med formel for en finish som vil vare dagen lang.

Tilgjengelig i svart.

Refinert definisjon: ARTISTRY SIGNATURE EYES Automatic Liquid Eyeliner

ARTISTRY SIGNATURE EYES Automatic Liquid Eyeliners vil gi deg en fremhevet og virkningsfull øyelook. Enten målet ditt er å overraske med dramatiske linjer eller å forsterke personligheten din med en diskré men slående look, vil disse nye eyelinerne sikre at du har det du trenger. De kan lett påføres med en automatisk penn med en elegant, avsmalnet tusjpennapplikator. Du vil kunne trekke en presis linje for å øyeblikkelig aksentuere øyelooken din, og du kan enkelt oppnå ulike effekter. Den ugjennomsiktige, hurtigtørkende formelen glir enkelt på, og gir deg en lett, skinnende finish. Og formelen - som inneholder det intense pigmentet Carbon Black - gir en svært intens og rik svart nyanse.

ARTISTRY SIGNATURE EYES Automatic Liquid Eyeliner er også tilgjengelig i brun for en naturlig look som også kompletterer ulike typer lys hud.


Testet av øye- og hudleger. Allergitestet og parfymefri.

En sofistikert look for enhver anledning

Bruk ARTISTRY SIGNATURE EYES Automatic Liquid Eyeliner til å skape en spesiell look som passer anledningen. Her er noen tips for å hjelpe deg med å oppnå den perfekte finishen:

  1. Markert: Påfør flytende eyeliner – jo tykkere linjen er, jo mer markert blir looken. Pass på at den øvre og nedre linjen møtes i den ytre øyekroken. Trekk kun en linje over halvparten av det nedre øyelokket. Passer til en glamorøs kveldslook.

  2. Naturlig: Trekk en fin linje med brun eyeliner for en naturlig daglook. Flott som makeup på jobb.

  3. Katteøye: Påfør eyeliner rundt hele øyet. Legg et tykt lag med eyeliner på den ytre halvdelen av det øvre øyelokket og gni utover. Tegn en spiss vinge i øyenkroken som peker opp mot øyenbrynet. En fuktig bomullspinne kan hjelpe deg med å definere kantene.

Vårperfeksjon

Pass på å se etter vårtrenden fargede, sotede øyne. For mer inspirasjon, ta en titt på den nye ARTISTRY Enchanted Garden Color Collection og produktene ARTISTRY Water Eye Color Trios Sparkle og Pearl, og legg til dine egne stiler for å oppnå en unik vårlook.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår