Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Intens revitalisering

ARTISTRY

ARTISTRY Intensive Skincare-produktene gjør huden din frisk som våren igjen.

At årstidsskifter påvirker huden er godt dokumentert. Men det er også den enorme effekten av reparerende hudbehandlinger! ARTISTRY™ Intensive Skincare-serien ble spesielt formulert for å gi målrettede resultater på lik linje med profesjonelle behandlinger. Våren er det perfekte tidspunktet for å prøve det siste produktet i ARTISTRY Intensive Skincare-serien: 14 Night Restore Program.

Denne intense toukers behandlingen bruker cellefornyende gjenopprettingsmekanismer som sikter seg inn på skadede hudceller og aktiverer fornyelses- og gjenopprettingsprosessen, samtidig som den forhindrer ytterligere skade på huden. Ikke bare er dette svært viktig for at huden skal fungere skikkelig, det er enda viktigere for hudens utseende. ARTISTRY Intensive Skincare 14 Night Restore Program tilbyr syv hudgjenopprettingsnivåer for økt klarhet, cellefornyelse, cellereparasjon og fasthet på kun 14 dager. Selv om behandlingen er svært intensiv, er 14 Night Restore Program ideell for enhver type hud – selv ømfintlig hud.

Profesjonelle resultater

Hvert Intensive Skincare-produkt tar for seg et spesifikt hudproblem. ARTISTRY Intensive Skincare Renewing Peel er formulert for å gi resultater som kan sammenlignes med en kjemisk peel ved å forbedre grov, ujevn tekstur og hudtone. ARTISTRY Intensive Skincare Anti-Wrinkle Firming Serum er et unikt retinolserum som angriper kollagenproduserende celler for å dramatisk forbedre hudens fasthet og redusere tilsynekomsten av fine linjer og rynker. Og til slutt, for generell klarhet og cellegjenopretting, ARTISTRY Intensive Skincare 14 Night Restore Program gir resultater som kan sammenlignes med resultatene av en profesjonell behandling av tilsvarende type. Den eneste forskjellen er at du kan gjennomføre den i komforten av ditt eget hjem. For optimal hudhelse bør du kombinere de tre produktene: seks uker med Renewing Peel, etterfulgt av 14 Night Restore Program og, etter et par dagers pause, Anti-Wrinkle Firming Serum hver dag i nye seks uker. Fordelene med disse produktene vil kunne merkes i lang tid etter avsluttet bruk.

For optimal sikkerhet og effektivitet bør ikke Intensive Skincare-produkter brukes samtidig. Da Intensive Skincare-produktene er høyeffektive, vil de andre ARTISTRY-produktene dine bli enda mer effektive!

Pass på å fornye huden i takt med årstidsskiftene... sørg for at huden din er sunn og ungdommelig med ARTISTRY Intensive Skincare.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår