ABOER I FOKUS

Åpne døren til en hemmelig hage…

ARTISTRY

…med ARTISTRY Limited Edition Enchanted Garden Collection våren 2013.

Teresa Palmer er trollbindende i den nye limited edition ARTISTRY™ Enchanted Garden Collection for våren 2013. Denne luksuriøse Colour-kolleksjonen er inspirert av vårens trender, og består av grålilla nyanser, fargede og sotede øyne, aprikosfargede kinn og duggfriske lepper.

En storslått hage

En overdådig fargepalett med skimrende pasteller, rike jordtoner og gylne elementer vil transportere deg til et land med storslåtte hager og overjordisk mystikk. En hemmelig hage som fengsler og frister. Her finner du to Water Eye Color-paletter med tre farger hver: den glitrende Pearl-trioen med Golden Pearl, Crushed Rose og Bronzed Shell, og den gjennomskinnelige Sparkle-trioen med Midnight Star, Twilight og Golden Sunset. Øyenskyggen skal påføres over hele øyepartiet denne sesongen. Den nye vannbaserte, tofasede formelen til ARTISTRY Water Eye Color forvandles til en silkeaktig pudderfinish, med metalliske elementer som etterlater et hint av morgendugg. Svøp inn sesongens dristige sotede øyne med et svakt omriss av skimrende farger. Den metalliske Bronzed Patina og/eller klassiske Port Wine fra ARTISTRY Eyeliners er kremaktige nok til å kunne blendes over hele øyelokket.

En bukett av farge

ARTISTRY Sheer Cheek Colors har en silkeaktig, mikrofin tekstur som gir kinnene en strålende klatt av farge. Bruk Sequined Rose for å gi kinnene en rødaktig og alvelignende utstråling, eller skap en gyllen glød ved å påføre kinnene Soft Peach. Leppene har aldri sett eller følt så fortryllende ut som de gjør denne sesongen. ARTISTRY Lip Gloss Duo med Fresh Pink og Lilac Shimmer pleier leppene dine med kremaktig fuktighet, og får dem til å virke fyldigere og enda mer forlokkende. Lip Gloss Duos er full av gjennomskinnelige farger, og vil gi leppene dine en lett, duggvåt effekt som er frisk og svært feminin.

Ekspertråd

"Inspirasjonen bak Enchanted Garden-kolleksjonen
er den gjennomskinnelige klarheten i Monets maleri "Vannliljer". For en moderne vri vendte jeg meg til catwalken, der makeup ble brukt for en gjennomskinnelig fargeeffekt som kunne bygges opp til noe sterkere og mer fremtredende — jeg brukte Water Eye Colors for å oppnå denne friske looken."


– Rick DiCecca, ARTISTRY Global Makeup Artist

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår