Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
beautycycle Nail Wraps

Pynt neglene dine

ARTISTRY

Gi den motebevisste kvinnen i ditt liv dette nye hotte og iøynefallende negletilbehøret: beautycycle Nail Wraps.

Bli lagt merke til

Kvinner elsker å eksperimentere med nye skjønnhetstrender, og neglekunst er svært trendy. Dette produktet er raskt og enkelt å påføre, og du kan skifte neglestil like lett som du skifter klær. Den lakkfrie neglekunsten kommer i tre individuelt innpakkede, lekre design: wind (svart/hvit), damask (rosa/svart) og crocodile (glitrende grønnfarge). Folk vil ikke kunne unngå å la seg fascinere av din nye neglelook.

Drive salget fremover

Dette iøynefallende produktet er en flott samtaleinnleder og døråpner, og helt sikkert en vareprøve det kan lønne seg å legge igjen når du går. De er også svært enkle å demonstrere. Et fullt sett med Nail Wraps tar kun et par minutter å ha på, og de trenger ikke tørke. Hvorfor ikke gi kundene dine en negleoverhaling på stedet? Det komplette beautycycle Nail Wraps-settet med 16 foliewraps av høy kvalitet kommer i forskjellige størrelser og passer alle negleformer. Dette trendy produktet vil garantert tiltrekke oppmerksomhet og hjelpe til med å drive salget ditt fremover samtidig som du trekker til deg nye kunder.


Nail Wraps 1-2-3

  1. For best mulig resultat må neglene dine være rene og fettfrie. Skyv tilbake neglebåndet og puss neglene for å fjerne riller.

  2. Velg et omslag som passer størrelsen og formen på neglen din. Løsne omslaget forsiktig fra papirstripen.

  3. Plasser den runde enden av omslaget mot neglebåndet, og stryk omslaget ned og utover på neglen. Rett ut eventuelle skrukker.

  4. Trykk ned og hold omslaget fast mens du strekker det ut og ned over neglekanten. Fil bort det gjenværende omslaget med en nedadgående bevegelse, i stedet for fra side til side.

  5. Hvis du ønsker å fjerne omslagene, trenger du kun skrelle den bort. Bruk neglelakkfjerner hvis du ikke får bort alt.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår