Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ta vare på hele kroppen!

ARTISTRY

Gi huden din en påskjønnelse med ARTISTRY essentials.

Du vasker, toner og fukter ansiktet ditt regelmessig, og fra tid til annen gir du det også andre behandlinger for at det skal både se og føles vakkert ut.

Men hva med resten av kroppen din? Når var siste gangen du tenkte: "Jeg elsker hvordan huden på armene mine føles"?

All huden på kroppen trenger å vaskes, eksfolieres og fuktes. Grundig vasking fjerner skitt, fett og rester; eksfoliering fremmer celleomsetning og gir en glatt, strålende og sunn hud; og fuktighet er svært viktig for å beskytte huden samt holde den myk og smidig.

Februar er den perfekte måneden for å gi kroppen din en påskjønnelse, og ARTISTRY™ har produktene som kan hjelpe deg. ARTISTRY essentials Hydrating Botanical Spa Collection har tre enkle trinn for perfekt pleie av huden. Begynn med Conditioning Body Wash for å vaske, før du masserer inn Smoothing Body Scrub over hele kroppen for å eksfoliere. Avslutt med å påføre Hydrating Body Butter fra topp til tå, slik at fuktigheten låses inne i flere timer.

Men hva med hendene? De avslører ofte en persons alder, da de konstant er utsatt for miljøelementer, brukt i utallige jobber og vasket med kraftige alkaliske rensemidler minst 100 ganger per uke. Ikke gå noen plass uten ARTISTRY Essential Hand Crème SPF 15. Det er den beste måten å låse inne fuktighet og beskytte huden på, ikke bare mot elementene, men også solen!

Og husk: huden er kroppens største organ. Ta vare på den, beskytt den... over hele kroppen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår