ABOER I FOKUS

Flytende fullkommenhet, nå enklere å bruke

ARTISTRY

ARTISTRY Hydrating and Balancing Foundations – mer enn bare et pent ansikt.

ARTISTRY™ Hydrating Foundation SPF 20 UVB/UVA og ARTISTRY Balancing Foundation SPF 20 UVB/UVA er mer enn bare en gjennomskinnelig og lett formel som gir et naturlig utseende og langvarig finish og varer hele dagen. Bak ARTISTRYs skjønnhet ligger mye vitenskap og forskning.

Hudpleie

Dagens elegante kvinne vet at hudpleie ikke stopper når hun er ferdig med hudpleieregimet sitt om morgenen. Hun vet at huden trenger pleie dagen lang. ARTISTRY Hydrating Foundation og ARTISTRY Balancing Foundation ble utviklet for å videreføre de næringsmessige fordelene for huden med en hudpleierutine fra ARTISTRY essentials. Etter hvert som foundationen hydrerer og balanserer, beskytter dens avanserte teknologi huden mot miljøangrep og irritasjon.

  1. ARTISTRY Hydrating Foundation er en fuktighetsrik foundation for normal-til-tørr hud som bidrar til å optimalisere hudens fuktighetsnivå i opptil åtte timer, samtidig som den reduserer tilsynekomsten av fine linjer.

  2. ARTISTRY Balancing Foundation er en silkeaktig, fettfri foundation for kombinasjon-til-fet hud som bidrar til å kontrollere glans i opptil 12 timer.

Den perfekte farge

ARTISTRY Hydrating Foundation og ARTISTRY Balancing Foundation gjør det lett å velge riktig nyanse. Med Ideal Shade Technology "vet" foundationene intuitivt hvor pigmentfarger som gul, rosa eller beige trengs mest, og skaper en nøytral base som bedre reflekterer din egen naturlige hudfarge. Med selvjusterende foundationer i 14 flotte nyanser, finnes det en farge til enhver hudtone.

Enkel anvendelse

Etter tilbakemeldinger fra ABOer har ARTISTRY forbedret og modifisert innpakningen til ARTISTRY Hydrating and Balancing Foundations, slik at den er mer forbrukervennlig. En ny rund kork erstatter den tidligere firkantede korken, noe som gjør konstruksjonen mer robust og funksjonell, og anvendelsen enklere.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår