ABOER I FOKUS

Varme, kulde... og DIN hud!

ARTISTRY

Huden har spesielle hydreringsbehov om vinteren.

Som tidligere nevnt bør du skifte hudpleieregime i takt med årstidsskiftene. Derfor skal vi denne måneden snakke om de tørre, kalde vintermånedene og triks du kan bruke for å ta vare på og beskytte huden din.

Om vinteren påvirkes huden av ekstreme temperaturendringer: tørr varme inne og kald vind ute. Huden jobber hardt fysiologisk sett for å tilpasse seg til disse endringene og beskytte seg. Og for de som bruker mye tid utendørs må huden jobbe enda hardere!

Hemmeligheten er hydrering, hydrering, hydrering. Alle hudtyper krever fuktighet - selv fet hud - men om vinteren er fuktighet særdeles viktig. Det er enkelt å gi huden din ekstra fuktighet, og du kan oppnå fuktig hud på flere forskjellige måter. Det kan ta litt prøving og feiling før du finner ut hvilken løsning som passer best for din hud, og du trenger for all del ikke bruke dem alle!

Hvis du for tiden bruker en lotion som fuktighetskrem, bør du skifte til en krem. Dette er det perfekte tidspunktet å gå fra en ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™-lotion til en rik, behagelig TIME DEFIANCE-krem. Tiden er også inne for å bytte til en mer kremaktig ansiktsrens.

Smør på ekstra fuktighetskrem under den daglige solkremen din, for eksempel en liten dråpe nattfuktighetskrem. En glimrende vinterløsning er å anvende en liten dråpe ARTISTRY Creme LuXury.

Mitt favorittriks om vinteren er å smøre inn noen dråper med ARTISTRY essentials Moisture Plus i huden før jeg anvender dag- eller nattfuktighetskremen min, eller blande et par dråper inn i selve fuktighetskremen. ARTISTRY essentials Moisture Plus er en fantastisk løsning for å forhindre tørrhet og beskytte huden uten å tette porene, selv for fet hud. Og husk på: et par dråper er alt du trenger!

Helt til slutt, ikke glem solkrem! Jeg forstår at dette kanskje ikke virker så viktig, men bruk av solkrem er livsviktig. UV-stråler trenger gjennom skyene og gir gjenskinn i snø og is. Beskytt den vakre huden din. Bruk disse enkle vintertriksene til å holde huden fuktig, smidig og ungdommelig!

Merknad:
Hvis du er aktiv og bruker mye tid utendørs om vinteren, bør du smøre på litt mer ARTISTRY essentials Moisture Plus og fuktighetskrem enn vanlig og forsegle det ekstra laget med solkrem.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår