ABOER I FOKUS

Ditt element. Din skjønnhet.

ARTISTRY

Vi feirer tre år med beautycycle-suksess.

Det er kun tre år siden europeiske ABOer ble introdusert for beautycycle™. beautycycle tilbyr en komplett serie med produkter som er i tråd med både beautycycles økende og vekslende behov og med den stadig skiftende skjønnhetssyklusen. ABOer har hatt stor suksess med dette varemerket eksklusivt utviklet av Amway Europa.Light Up Lip Gloss

Cornelia Schmid, en ABO fra Sveits, sier: "En av mine favoritter er den briljante Light Up Lip Gloss med LED-lys." Den populære lipglossen har en konsekvent høy kjøpsprosent, og var det colour-produktet som solgte mest i 2012. beautycycle Light Up Lip Gloss er tilgjengelig i tre flotte nyanser, og har et innebygd speil, LED-lys og en frisk myntesmak, noe som gjør det til et særegent produkttilbud og en flott døråpner.

Fire Age Repair Eye Crème

Den lette og avkjølende Fire Age Repair Eye Crème kombinerer vitamin A, B og E og Echinacea for å friske opp den ømfintlige huden rundt øynene og redusere tilsynekomsten av mørke ringer, rynker og puter. beautycycle Fire Age Repair Eye Crème er regnet for å være den beste "oppkvikkeren" for huden i øyepartiet, og kremen er toppselgeren blant beautycycles hudpleieprodukter.

Air Repair-hudpleiesystem

Kunder elsker de enkle og komplette hudpleiepakkene fra beautycycle, og det revitaliserende hudpleiesystemet fra Air Repair er seriens bestselger. Systemet består av fire Air-hudpleieprodukter: Air Age Repair Cleansing Milk, Air Age Repair Toner, Air Age Repair Day Crème with SPF 15 UVB/UVA og Air Age Repair Night Crème. Den polske ABOen Krystyna Maciejak uttaler: "Jeg la merke til at kundene ble et speil for meg, så jeg fokuserer på å tilby dem det jeg liker best: hverdagslige hudpleieprodukter."


For å hjelpe deg med å ta kontakt med potensielle kunder, vil vi fra nå av tilby en rekke skjønnhetsstips. Les det første tipset til venstre, og vær på utkikk etter flere i løpet av året!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår