ABOER I FOKUS

Synlige resultater

ARTISTRY

ARTISTRY Intensive Skincare introduserer 14 Night Restore Program.

ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Program er inspirert av 10 år med banebrytende forskning på DNA. Behandlingen bygger videre på den enorme suksessen til ARTISTRY TIME DEFIANCE™ Intensive Repair Serum, men med sin avanserte og globalt patenterte teknologi, Deep Night Action 7 Complex, er fordelene enda flere. Disse fordelene kan sammenlignes med de fra en profesjonell Photo-Facial Skin Rejuvenation-behandling* i komforten av ditt eget hjem. Med syv gjenopprettingsnivåer for syv synlige resultater, kan behandlingen gi enda flere antialdringsfordeler. Kliniske tester** viser at den reparerer celleskade 75 % raskere enn den normale reparasjonsprosessen, og gjenoppretter friskhet og forbedrer hudens klarhet med 261 %. På kun to uker vil du se en 99 % reduksjon i tilsynekomsten av fine linjer!

Hudens syv dødelige fiender

ARTISTRY Intensive Skincare 14 Night Restore Program har vist seg å være effektiv i gjenopprettingen av huden etter miljømessige belastninger som UV-stråling fra solen, klimaendringer som f.eks. vind og kulde, livsstilsvaner som f.eks. røyking eller stress, interne faktorer som generell helsetilstand, ernæring, kronologisk aldring og feil bruk av hudpleieprodukter.

Syv gjenopprettingsnivåer – syv synlige resultater

I løpet av kun to uker vil huden din gjennomgå følgende syv gjenopprettingsnivåer:

  1. Reparerer huden på cellenivå, slik at den ser yngre og sunnere ut

  2. Gjenoppretter den ekstracellulære matriksen, noe som resulterer i reduksjon av fine linjer og rynker

  3. Lakrisrot og havreekstrakt lindrer skadet hud

  4. Sitron og agurk bidrar til å forbedre klarhet og gjenopprette friskhet for en mer strålende hud

  5. Rosmarin hjelper til med å reparere og opprettholde hudens naturlige fuktighetsbarriere for en mer rikelig fuktet hud

  6. Naturlig pH-eksfoliering fra havre øker omsetningen av hudceller og glatter ut huden

  7. Ultrasomes™-systemet styrker hudens naturlige evne til å reparere tegn på aldring forårsaket av miljømessig skade.

Kjøp det siste produktet fra ARTISTRY Intensive Skincare og prøv selv!


*Resultatene kan ikke måle seg med kirurgiske/kosmetiske behandlinger.
Photo-Facial Skin Rejuvenation er en profesjonell behandling som bruker intens impulslysteknologi til å gjenopprette huden for et jevnere og mer ungdommelig utseende. Selv om resultatene av denne behandlingen er glimrende, kan disse behandlingene kun gjennomføres av fagpersoner i kliniske omgivelser. Videre kan behandlingene være ganske dyre og krever flere besøk før du oppnår ønsket resultat.**Kliniske tester med 62 kvinner - utført av et uavhengig institutt.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår