ABOER I FOKUS

Tid for ARTISTRY

ARTISTRY

Vi ser tilbake på nesten et helt år med ekspertråd fra Michelle D'Allaird!

Vi har nå hatt nesten et helt år med "Amagram-tid", så la oss benytte anledningen til å gå gjennom hva vi har dekket og hvordan vi kan bruke denne kunnskapen til å bygge forretningssuksess!

Jeg har tidligere forklart at kroppens største organ, huden, består av to lag, som hver for seg igjen består av individuelle lag som utfører svært viktige funksjoner. Lærhuden, dermis, har kollagen- og elastinfibre som gir fasthet og fleksibilitet, og blodkarene og kapillærene gir næring. Overhuden, epidermis, har fem lag med celler som gir huden vår farge, tekstur, hydrering og beskyttelse.

Hudens tilstand påvirkes av både interne (innvendige) faktorer som medisinske tilstander, medisiner, naturlig aldring og gener, og eksterne (utvendige) faktorer som UV-stråling, forurensning, røyking, klima og feil bruk av produkter. Vi har liten kontroll over innvendig aldring. Men faktorer som påvirker utvendig aldring – miljøet, forurensning, UV-stråler, stress, livsstil, vaner og måten vi tar vare på huden på – er ALLE faktorer vi kan kontrollere! Nøkkelen til å sakke ned utvendig aldring ligger i å unngå så mange av disse faktorene som mulig. For å minimere innvendig aldring tilbyr ARTISTRY™ produkter med teknologisk avanserte hudpleieingredienser; nemlig Cardiolipin i Creme LuXury-produktene!

Til tross for alle de kvalitetsrike produktene og ingrediensene ARTISTRY tilbyr, valge jeg å fokusere på to særdeles viktige emner: solfaktor og øyepleie. Solkrem er det viktigste forebyggende tiltaket du kan iverksette for å sakke ned hudens aldringsprosess. Uansett hvilken type hud du har er det ekstremt viktig å bruke produkter med solfaktor hver dag og året rundt. Ikke bare vil de beskytte huden mot skade fra UV-stråler, de vil også beskytte mot andre typer skader fra frie radikaler. Huden rundt øynene er den tynneste, mest ømfintlige huden på kroppen vår, og den er den første som viser tegn på aldring. Uansett hvor gammel du er, så er det viktig å bruke produkter som er spesielt formulert for dette ekstremt følsomme partiet.

Og til slutt la jeg vekt på viktigheten av å skifte hudpleieprodukter i takt med årstidene for å oppfylle hudens varierende behov.

Informasjonen vi har dekket kan oppsummeres med disse ordene: ARTISTRY er svaret! ARTISTRYs hudpleieprodukter ble designet for å sakke ned aldringsprosessen (innvendig og utvendig), beskytte huden, ta vare på det ømfintlige øyepartiet, skifte produkter etter årstid og fremme vakker og mer ungdommelig hud!

Vær sikker på deg selv. Med den informasjonen du har lært om huden og ARTISTRY hudpleie, har du mer enn nok gode argumenter for å sikre deg et salg!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår