ABOER I FOKUS

Klar - ferdig - SELG!

ARTISTRY

ARTISTRY salgshjelpemidler gir ABOer en konkurransemessig fordel.

Nå som 2012 snart er over, er det på tide å begynne å forberede seg på neste år. Disse salgshjelpemidlene fra ARTISTRY™ er ikke bare praktiske, men de vil gjøre presentasjonen av ARTISTRY hudpleie- og Color-kosmetikk mer profesjonell.

Acrylic Display Boxes

Bruk disse elegante, gjennomsiktige displayboksene til å organisere ARTISTRY Color-kosmetikk, makeupapplikatorer og annet tilbehør som f.eks. ARTISTRY™ Ideal Powder Foundation Sponge, ARTISTRY Retractable Lip Brush, Disposable Eye Colour Applicators, ARTISTRY Cosmetic Pencil Sharpener, ARTISTRY Cosmetic Brushes og - selvsagt - visittkortene dine. Dette profesjonelle og flerfunksjonelle salgshjelpemidlet er enkelt å montere, og har skillevegger som kan fjernes slik at du kan tilpasse boksene alt etter behov og salgsstil. Størrelse: 300 mm (lengde) x 200 mm (dybde) x 60 mm (høyde).

ARTISTRY Presentation Caddy

Du har jobbet hardt for å sette den riktige tonen for presentasjonen. Du er profesjonelt antrukket og velpleid, og klar til å vise og la kundene dine prøve den mest eksklusive serien av skjønnhetsprodukter fra Amway: ARTISTRY. Men det er like viktig å vise frem produktene dine i et gunstig lys som det er å være spesielt oppmerksom på hvordan du presenterer deg selv og forretningen din. ARTISTRY Presentation Caddy er et perfekt salgshjelpemiddel for en profesjonell presentasjon av ARTISTRY Colour-kosmetikk. Dette elegante svarte skrinet har blitt spesielt konfigurert for presentasjon av den nåværende serien med ARTISTRY Creme og Sheer Lip Colours, ARTISTRY Ideal Dual Powder Foundations, ARTISTRY Powder Blush Refills og ARTISTRY Eye Colour Refills. Det allsidige skrinet er stort nok til å romme enhver kombinasjon av de 48 Eye Colours, 24 Powder Blushes, 12 Foundation Powders og 24 Lip Colours i serien, og har et stort speil og magnetlås. Produktene selges separat.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår