Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© YS Chun/Amway

Få Geisha-looken

ARTISTRY

Prøv disse tre nye lookene fra ARTISTRY STUDIO Tokyo Edition, og bli like vakker som et japansk kirsebærtre i full blomst

Tokyo er en internasjonal by full av sjarm og egenart som går langt ut over skibakker og deilig sushi. Byens unike estetiske tiltrekningskraft skiller den ut fra alle andre steder i verden. Med en rik historie med geishaer, teater (kabuki), spesielle dekorelementer og et helt eget motebilde, som for eksempel harujuku-stilen, er Tokyo det ideelle stedet for å bli inspirert til en ny look. Det summende nattelivet, for eksempel i det store forretningsområdet Ginza og ungdomskulturens hovedarena Shibuya, er gjennomsyret av en konstant, pulserende energi.

Sakura-inspirasjon

Ingen årstider er mer spennende enn våren og kirsebærblomstringen, som kalles «sakura» på japansk. Med sin egen festival og de store gruppene av turister som strømmer til byen for å oppleve den vakre blomstringen, er dette uten tvile en eksepsjonell opplevelse.

Den spennende nye ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition hedrer denne vakre årstiden ved å la deg gjenskape følelsen av japansk kirsebærblomstring hjemme hos deg selv. Så ta på deg en kimono, skap en bakgrunn av kirsebærblomster, fyll makeupbagen med produkter, så er du klar.

Våre favorittlooker fra Tokyo

Den tradisjonelle, japanske looken er full av klare farger, spesielt rosa-, grønn- og blåtoner, fokuserer på en klar hudtone og viser deg fra din søte og lekende side. Her er våre tre favorittlooker fra ARTISTRY STUDIO Tokyo Edition, som du lett kan gjenskape hjemme.

© YS Chun/Amway


Look 1: Kimonoglød

Denne naturlige, men glitrende looken gir ansiktet ditt den gløden den trenger i de varmere månedene.

 1. Begynn med den Correct & Perfect Face Compact Shibuya som passer til din hudtone for å gi huden en klar og jevn base.

 2. Gi øynene dine litt glamour ved å dekke øyelokket med den gyldne tonen (farge nr. 3) fra Eye & Lip Beauty Box Kabuki Glam, og skap dybde ved å legge den glitrende brune (farge nr. 2) på den ytre delen av øyelokket.

 3. Få de rosenrøde kinnene dine til å synes bedre med litt Oh-So-Cheeky Blusher Kimono Pink, klargjør øyevippene med Bangkok Edition Mascara Base Primer og gjør dem fantastiske med Oh-So-Colorful Mascara Harajuku Brown.

 4. Fullfør looken med litt Jelly Plumping Lip Tint Persimmon så du virkelig tar deg selv ut på en reise til kirsebærblomstenes land.

Er du ikke sikker på hva som kler deg best eller hvilken hudtype du har? ARTISTRYs Virtual Beauty-app bruker avansert ansiktsgjenkjenningsteknologi til å hjelpe deg å velge de produktene som passer best til deg!

© YS Chun/Amway


Look 2: En dristig look

Denne looken legger fokus på øynene, med en klar grønn eyeliner for å fremheve geisha-looken.

 1. Begynn med den Correct & Perfect Face Compact Shibuya du liker best, og legg deretter Oh-So-Cheeky Blusher Kimono Coral på kinnene.

 2. Bruk den rosenrøde tonen (farge nr. 4) fra Eye & Lip Beauty Box Kabuki Glam på leppene, og form skarpe øyenbryn med Power Brow Pen Ginza Chai Latte.

 3. På øynene bruker du først den lysere grønne tonen (farge nr. 1) fra Eye & Lip Beauty Box Kabuki Pop over øyelokket, og deretter den fineste tuppen av svampbørsten til å tegne inn den mørkere grønne (farge nr. 2) langs øyenlinjen, og tegn et katteøye fra kanten av øyet ut mot øyenbrynet.

 4. Avslutt med Lash Boosting 3-in-1 Mascara for å ramme inn øynene og virkelig få dem til å skinne.

TIPS: For å sikre at katteøyet blir helt rett og jevnt, kan du feste en post-it fra hjørnet av øyet til øyenbrynet og tegne langs overkanten av den.


Look 3: Anime-poplook

Vær modig, vær blå med denne looken som bare krever å bli beundret. Med rosa og lilla pasteller som utgangspunkt blir den blå maskaraen veldig tydelig for en morsom, frisk og modig look i kirsebærblomstringen.

 1. Bruk samme base som for look 1 og 2, og frisk opp kinnene med Oh-So-Cheeky Blusher Kimono Pink.

 2. Bruk den pastellrosa tonen (farge nr. 3) fra Eye & Lip Beauty Box Kabuki Pop på hele øyelokket, og bruk den lilla tonen (farge nr. 4) over det nedre øyelokket.

 3. Kombiner vannmelon- og cerise-rosa på leppene, og selvfølgelig Oh-So-Colorful Mascara Harajuku Blue.

 4. Ta på deg noen lange, fargerike øredobber for å fullføre looken.

Del favorittlookene dine med venner, og bruk emneknaggene #ArtistryStudio #Passionista #WearItShareIt så vi kan glede oss over de japanskinspirerte lookene sammen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår