Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vanlige spørsmål om hudpleie

ARTISTRY

Du spurte - Michelle D'Aillard svarer.

De siste par månedene har du lært en hel del om huden og aldring av huden generelt. Denne måneden begynner Michelle D'Aillard, Master Skin Health Educator for ARTISTRY™, å svare på noen av de vanligste spørsmålene hun har fått de siste to månedene.

Hvor lenge varer effekten av ARTISTRY Creme LuXury, og hvor lenge etter at jeg slutter å bruke den vil jeg fortsette å høste fordelene av produktet?

Resultatene varierer alt etter alder, hudtilstand, miljø, forurensing, bruk av andre produkter og en rekke andre faktorer. Effekten vil vare så lenge som du fortsetter å ta vare på huden din med et skikkelig hudpleieregime.


Hva er det beste skjønnhetsregimet for en kvinne på 35+ år med sensitiv men likevel fet hud?

Jeg får dette spørsmålet ganske ofte, og det finnes flere løsninger. Du må, for det første, ha et grunnleggende hudpleieregime. Her er ARTISTRY essentials Balancing perfekt å bruke til rensing, toning og fukting av huden. Disse produktene renser uten å irritere, og absorberer overflødig fett samtidig som det gir huden nok fuktighet.

For det andre, fokuser på antialdring.

  1. Smør på ARTISTRY TIME DEFIANCE Vitamin C and Wild Yam under fuktighetskremen du bruker om dagen. Dette lette produktet er perfekt til å styrke produksjonen av kollagen med, og absorberes raskt inn i huden.

  2. Bruk ARTISTRY Intensive Skincare Renewing Peel i seks uker. Dette utrolige produktet øker celleomsetningen. Ikke bare har det antialdrende fordeler, produktet kvitter seg også med overflødig fett, skitt og avfall fra huden.

  3. Når du har brukt Renewing Peel i seks uker, begynner du en seksukers behandling med ARTISTRY Intensive Skincare Anti-wrinkle Firming Serum . Med smart retinol er dette et fantastisk antialdringsprodukt som har vist seg å øke hudens fasthet. Alt du trenger å gjøre er å smøre på et tynt lag. Jeg anbefaler at kunder med fet hud til å begynne med bruker produktet annenhver dag, inntil de ser hvordan huden reagerer.

Følg med i Amagram online for svar på flere spørsmål.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår