Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Amway

Velg, kombiner og bygg opp serumer lagvis!

ARTISTRY

Michelle D’Allaird forklarer hvorfor det er nødvendig å kombinere ulike serumer i sin faste hudpleierutine.

En av de største utfordringene for nesten alle som ønsker perfekt hud, er å finne ut hvilke produkter man bør bruke, og deretter hvordan man skal bruke dem sammen. For meg er det enkelt – jeg lever og ånder for hudpleie. Men for de fleste er det ikke så enkelt, så la meg gi deg noen tips.

Oppgave én: Velg ditt daglige hudpleieprodukt ut fra hudens behov. Dette er enkelt når du bruker ARTISTRY™ som ditt foretrukne merke – de har flere produkter å velge mellom! Jeg vil imidlertid foreslå ARTISTRY Hydra-V for å tilføre fukt, noe som er kritisk på denne tiden av året, eller ARTISTRY Youth Xtend for å motvirke aldring.

Oppgave to: Velg et serum. Jeg vil foreslå å bruke det produktet du foretrekker fra ARTISTRY Signature Select™ Personalized Serum-serien, eller ARTISTRY Intensive Skincare Advanced Vitamin C+HA Treatment.

Og når vi snakker om serumer, må du huske disse punktene:

1. Daglig rutine:

Et serum er et behandlingsprodukt som inngår i den daglige hudpleierutinen. Det påføres alltid etter rensing/toning og før fuktighetskrem.

2. ARTISTRY Signature Select Personalized Serums

Denne kolleksjonen er en av ARTISTRYs beste oppfinnelser. Dette kraftige serumet kan tilpasses akkurat din huds spesifikke behov, og er hundre prosent kompatibelt med alle andre ARTISTRY-kolleksjoner.

3. Advanced Vitamin C+HA Treatment

C-vitamin er den beste antioksidanten du kan få for huden. Det beskytter huden mot miljøbelastninger, gjør den fastere, minimerer rynker, frisker opp og bidrar til å redusere aldringstegn, samtidig som det forhindrer fremtidig oksideringsskader. HA (hyaluronsyre) er et av hudens kraftigste midler for å holde på fuktighet. Dette er en ingrediens som binder fuktighet til seg selv for å opprettholde fuktighetsnivået og fylden i huden. Sammen er disse to ingrediensene en kraftduo for sunn hud.

4. Rekkefølgen i rutinen er alltid den samme

Begynn med den letteste og tynneste konsistensen og gå videre mot produkter med tykkere og fastere konsistens. Det betyr for eksempel at hvis du bruker et ARTISTRY Signature Select Personalized Serum, må du alltid bruke det før ARTISTRY Intensive Anti-Wrinkle Firming Serum. Hvis du imidlertid bruker ARTISTRY Intensive Renewing Peel eller Advanced Vitamin C+HA, må du alltid påføre ARTISTRY Signature Select Personalized Serum etter disse produktene.

Hvorfor skal det personlige serumet påføres etterpå? Fordi Advanced Vitamin C+HA er tynnere. Og hvorfor skal man bruke disse to sammen? Fordi de er den ultimate kraftpakken for behandling av huden.. ARTISTRY Signature Select Personalized Serum retter seg inn mot dine spesifikke hudproblemer, mens Advanced Vitamin C+HA pakker huden full av maksimal antioksidantbeskyttelse og sørger for at den er mettet med fuktighet. Det finnes virkelig ikke noen bedre kombinasjon for å optimalisere hudens helse.

Selv om dette kan brukes hver dag, liker jeg å skjemme bort huden med de avanserte behandlingene. Jeg bruker Advanced Vitamin C+HA i tretti dager, og så tar jeg en måned eller to uten. Men jeg bruker det virkelig, sammen med min personlige kombinasjon av ARTISTRY Signature Select Personalized Serum, som en ekstra boost med antioksidantbeskyttelse og fukttilførsel!

5. Husk de fem trinnene

Husk at hudpleierutinen alltid skal inneholde de samme trinnene: rense, tone, behandle, tilføre fuktighet og beskytte.

6. Tilpass rutinen etter dine behov

Endelig, og viktigst, er det nødvendig å huske at den eneste måten å oppnå sunn hud på, er ved å bruke produkter som du har valgt ut spesielt for din hud. Etter hvert som hudens behov endres med alder, miljø, årstider og generell helsetilstand, må hudpleien endres etter de nye behovene. Med ARTISTRY Signature Select Personalized Serums kan du endre behandlingsserumet ditt for å tilpasse deg slike endringer.

Beslektet innhold

Fordi du er spesiell

ARTISTRY

Mer

Detox Duo Solution

ARTISTRY

Mer

Noen ting er bedre sammen.

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår