Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

Glødende hud i det nye året

ARTISTRY

Tiden er inne for en ny start med tilpasset, effektiv hudpleie

Dette året handler om egenomsorg, det handler om deg! Og det begynner med huden din. Rensing og toning legger det riktige grunnlaget for hudpleierutinen din, og bidrar til at huden gjenvinner gløden etter det daglige møtet med makeup og luftforurensning.

Ren, balansert og glødende

Regelmessig rensing og toning fjerner smusspartikler, døde hudceller, makeup-rester og overflødig olje som kan gi huden en grå og ujevn tone. Når du vasker ansiktet hver morgen og kveld med et renseprodukt som ARTISTRY HYDRA-V™ Fresh Foaming Cleanser eller ARTISTRY YOUTH XTEND™ Rich Cleansing Foam, oppnår du de beste resultatene, samtidig som du bidrar til å balansere pH-nivået som kan gå opp på grunn av luftforurensning, UV-stråling eller makeup-produkter. Ved å gjenopprette balansen stråler huden som aldri før.

Vi avsondrer rundt 600 000 hudpartikler hver time – så hvis du ikke renser ansiktet godt nok, kan porene tettes til og føre til kviser og urenheter. Etter at du har renset huden, bør du bruke en toner som ARTISTRY HYDRA-V Fresh Toner eller ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion Toner for å hjelpe til med å forsegle fuktigheten i huden og gjøre den klar til å absorbere hudpleieprodukter mer effektivt.

Hold huden din ung og levende

Regelmessig bruk av ansiktsmasker kan også være fordelaktig: ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Purifying Mask dyprenser huden din for å få bort alle urenheter, og bidrar til å kontrollere oljenivået og redusere synligheten av porer for å gi huden et jevnt utseende.

I vintermånedene er det spesielt viktig å balansere fuktighetsnivået i huden og unngå at den blir for tørr. Prøv ARTISTRY SIGNATURE SELECT Polishing Mask: den inneholder olje og kan hjelpe mot tørr hud ved å fjerne det ytterste laget av døde hudceller skånsomt for å avsløre den naturlig glatte, polerte overflaten på huden din og gi den en nytt glød. Du kan bruke denne masken to til tre ganger i uken.

Gode råd om rensing og toning

Det er viktig å starte med rene hender slik at du ikke gnir flere smusspartikler inn i huden. Først av alt fjerner du makeupen, inkludert vannfast maskara, på enkleste måte, med ARTISTRY Eye and Lip Makeup remover. Dette legger grunnlaget for effektiv rensing i de neste trinnene. Påfør et såpefritt renseprodukt, for eksempel ARTISTRY HYDRA-V Fresh Foaming Cleanser, forsiktig på ansiktet og masser det inn med små sirkelbevegelser. Bruk lunkent vann når du renser huden, da varmt vann vasker bort naturlige oljer og kan føre til tørr og flassende hud. Skyll grundig og påfør deretter en toner, for eksempel ARTISTRY HYDRA-V Fresh Toner, for å fjerne de siste restene av smuss eller renseproduktet. Dette øker fuktighetsnivået med 211 prosent, og lar samtidig huden puste.

Et annet viktig element i hudpleieregimet ditt er å velge et rensemiddel og en toner som passer til din bestemte hudtype. For eksempel så er ARTISTRY YOUTH XTEND™ Rich Cleansing Foam spesielt utviklet for å redusere aldringstegn, samtidig som det også inneholder kraftige antioksidanter som bevarer og beskytter huden. Amway tilbyr skreddersydde hudpleieløsninger for alle hudtyper. Det er viktig å bruke de riktige produktene for å få mest mulig ut av hudpleierutinen din. Prøv AVB-appen for å finne ut hvilke produkter som passer best til huden din.

Beslektet innhold

Unn deg en ansiktsbehandling hjemme med disse maskene

ARTISTRY

Mer

Skap en spaopplevelse hjemme

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår